Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Petradi Beach

Hotelfaciliteiten

De gasten zijn van harte welkom in het hotel met 40 kamers. Het verblijf biedt een restaurant, een eetzaal, een bar en roomservice. Dankzij wifi in de gemeenschappelijke ruimtes blijven de gasten met vrienden of familieleden in contact.

Kamers

In het hotel staan kamers met een keuken ter beschikking. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Tot een van de faciliteiten op alle kamers hoort een koelkast en een kluisje.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het hotel af. Het verblijf beschikt over tal van recreatieve voorzieningen, waaronder een zwembad en een buitenbad. Er wordt ook een entertainmentprogramma voor kinderen aangeboden. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.2
Heerlijk
31 beoordelingen
Hotel
8.6
Ligging
8.4
Kamer
7.7
Eten
7.8
Zwembad
8.3
Service
8.8
Strand
7.6
Sport
4.8
Gezinsvriendelijk
6.9
Wellness
5.0