Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Petradi Beach

Ligging

Dit hotel ligt in Rethymnon (Platanes), de dichtstbijzijnde luchthaven is Chania (CHQ).

Hotelfaciliteiten

Het verblijf beschikt over 40. Het hotel biedt een roomservice. Wi-Fi is aanwezig.

Kamers

Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een koelkast en een kluis.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Het zwembadengedeelte in de openlucht staat garant voor heerlijke verfrissing. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Een restaurant, een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.2
Heerlijk
34 beoordelingen
Hotel
8.6
Ligging
8.4
Kamer
7.8
Eten
7.9
Zwembad
8.4
Service
8.9
Strand
7.7
Sport
5.0
Gezinsvriendelijk
6.7
Wellness
5.0