Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Cactus Bay

Algemeen

Algemene beschrijving:
Dit hotel ligt direct aan een strand. Op het strand staan parasols en ligstoelen tegen betaling gereed. Een supermarkt en andere winkels zijn na ca. 50 m bereikbaar. Een bushalte (ca. 150 m) zorgt voor mobiliteit op vakantie. Voor medische zorg in geval van nood vindt u een ziekenhuis na ongeveer 35 km. De luchthaven (HER) is ongeveer 28 km van het hotel vandaan. Een andere luchthaven (CHQ) ligt op ongeveer 177 km afstand.
Faciliteiten:
Dit 4-sterren hotel heeft in totaal 35 kamers. Het gastronomisch gedeelte omvat een snackbar. Aan de bar van het hotel kunt u een dag vol belevenissen afsluiten.
Zwembad:
In het buitenbereik van het complex vindt u een zoetwater zwembad. Hier zijn ligstoelen en parasols gratis beschikbaar.
Verzorging:
Ontbijt (07:00 - 10:00 uur) in buffetvorm. All-inclusive: ontbijt, lunch en diner. Frisdranken (10:00 - 23:00 uur), bier (10:00 - 23:00 uur), wijn (10:00 - 23:00 uur), taart/gebak (15:00 - 16:00 uur), lokale sterke dranken (10:00 - 23:00 uur) en snacks (10:00 - 18:00 uur).
Aanvullende informatie:
Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder