Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Gorgona Studios

Hotelfaciliteiten

Het aparthotel beschikt over verschillende faciliteiten voor een comfortabel en ontspannend verblijf, waaronder een kluis en een restaurant. Dankzij een internettoegang in de gemeenschappelijke ruimtes kunnen de gasten met de buitenwereld in contact blijven.

Kamers

De kamers bieden airconditioning. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. De kamers beschikken over een kitchenette, een koelkast, een kluisje en wifi. Een douche behoort tot de binneninrichting van de badkamers. Verder is een haardroger aanwezig.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het hotel af. Het verblijf beschikt over een zwembad en een kinderbad. Aan de bar bij het zwembad kunnen de gasten diverse frisdranken bestellen. Voor actieve reizigers biedt het aparthotel biljart (tegen betaling) aan. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er kan ontbijt worden gekozen.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder