Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Old Windmill Studios

Hotelfaciliteiten

Een bagagedepot, een kluis en een koffiehuis staan de reizigers van het hotel ter beschikking.

Kamers

De kamers bieden airconditioning en een badkamer. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Tot een van de faciliteiten op alle kamers hoort een kitchenette en een kluisje. Comfort in de badkamer biedt een douche.

Sport/entertainment

Het hotel beschikt over tal van recreatieve voorzieningen, waaronder een zwembad en een kinderbad. Ook ligstoelen en parasols staan klaar voor de gasten. Tot de mogelijkheden om de vrije tijd goed te besteden in het verblijf behoren waterskiën, jetskiën en een spa en via externe aanbieders: bananenboot varen. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder