Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Skiathos Avaton

Omringd door bergen, een fijne uitvalsbasis en moderne inrichting… En dan hebben wij het nog niet eens over de Griekse Gastvrijheid. In Skiathos Avaton geniet je van elkaar en de prachtige omgeving. Wat staat er vandaag op de planning? Zwemmen, surfen, duiken of zeilen... Het kan op Skiathos allemaal. Liever iets minder actief? Plons in het zwembad of wandel naar het strand. Op loopafstand liggen een handvol fijne strandtenten en taverna's, waar de vis verser dan vers is.

Verzorging

logies en ontbijt

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. en honden niet toegestaan

Niet Inbegrepen - Verplicht

toeristenbelasting ca. € 1,50 per dag per kamer

Ligging

bushalte op ca. 400 m, centrum Skiathos-stad op ca. 1500 m, luchthaven Skiathos op ca. 4 km en strand op ca. 1 km

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, gratis WiFi op de kamer en receptie

Overige informatie

officiële classificatie: 3 sterren en onze classificatie: 3 sterren

Restaurants/Bars

ontbijtrestaurant en bar: zwembadbar

USP's

Nieuw in ons aanbod, Volledig gerenoveerd, Moderne kamers, Heerlijk ontbijt, Duik in het zwembad en Ontdek Skiathos

Zwembaden

buitenbad en badhanddoeken, ligbedden en parasols

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder