Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Kamelia

Kom tot rust in dit hotel, gelegen in een rustige omgeving te midden van unieke natuur. Geniet van het uitzicht op de bergen en de zee!

Ligging

Ca. 10 m van het strand (kiezels). De haven van Skala Potamia ligt in de directe omgeving. Het dorpscentrum met tal van restaurants, tavernes, bars en diverse winkels ligt op enkele minuten lopen.

Faciliteiten

Klein en door een familie gerund hotel. Parasols en ligbedden op het strand. Lobby met receptie, wifi, bar, ontbijtrestaurant. Griekse categorie: 2 sterren, 14 kamers.

Verblijfstype

• Tweepersoonskamer (ca. 15 m²) airconditioning, koelkast, tv, telefoon, wifi, kluis. Badkamer met douche, toilet, haardroger. Max. 2 volw.

Eten & Drinken

• Ontbijt: ontbijtbuffet
• Snacks gedurende de dag (tegen betaling)

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder