Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Semeli Studios

Hier is het motto: klein maar fijn! Als u na een lange en leuke dag terugkomt in het hotel, kunt u hier heerlijk uitrusten en ontspannen met uitzicht op de bergen of de zee.

Ligging

Ca. 20 m van het strand van Skala Potamia. De haven ligt op 3 km. Limenas, de hoofdstad van Thassos, ligt op ca. 12 km.

Faciliteiten

Door een familie beheerd hotel met kleine tuinen, parasols op het strand, ligbedden in de tuin. Lobby met receptie, wifi, bar, ontbijtrestaurant, speeltuin. Griekse categorie: 2 sterren, 10 kamers.

Verblijfstype

• Studio (ca. 28 m²) airconditioning, koelkast, tv, wifi, kluis. Badkamer met douche, toilet, haardroger. Balkon. Max. 3 volw.

Eten & Drinken

• Ontbijt: ontbijtbuffet

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder