Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Filippos

Toe aan vakantie? Geniet in dit hotel van de weldadige warmte van het zonnige Griekenland. Vanaf het balkon van uw kamer kunt u genieten van een fris en aangenaam briesje dat door de schaduwrijke olijfbomen aan komt waaien.

Ligging

Ca. 150 m van het dichtstbijzijnde openbare zandstrand. Tavernes en een supermarkt in een omtrek van 1 km. Winkel- en amusementsmogelijkheden in Prinos (ca. 3 km) en Skala (ca. 4 km).

Faciliteiten

Door een familie gerund hotel met lobby en receptie, lounge, restaurant, wifi bij de receptie inbegrepen. Ligbedden en parasols op het strand tegen betaling. Griekse categorie: 3 sterren, 3 verdiepingen, 30 kamers.

Verblijfstype

• Mooi ingerichte tweepersoonskamer (ca. 27 m²), airconditioning, koelkast. Bad/douche en toilet. Balkon. Max. 3 volw.

Eten & Drinken

• Ontbijt: continentaal ontbijtbuffet
• Hoteltaverne met lokale gerechten

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder