Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Citadines Prestige Trafalgar Square

Hotelfaciliteiten

De gasten kunnen genieten van een verblijf in een van de 187 kamers. Alle etages zijn gemakkelijk bereikbaar met de lift of via de trap. Tot de voorzieningen horen een ontbijtzaal, een wekdienst, een wasservice, een businesscenter en een wasautomaat (muntjes). Wifi biedt de reizigers toegang tot het internet. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het aparthotel parkeren.

Kamers

In het verblijf staan kamers met airconditioning, een centrale verwarming en een badkamer ter beschikking. Een tweepersoonsbed zorgt voor een aangename nachtrust in de kamers. Ook een koelkast, een fornuis, een magnetron en een afwasmachine zijn aanwezig. Een strijkset is voor extra comfort van de gasten beschikbaar. Een telefoon, een televisie en wifi ronden het voorzieningenaanbod af. Tot de inrichting van de badkamers behoort een douche. Een van de faciliteiten is ook een haardroger. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er kan ontbijt worden gekozen.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder