Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Clink 78

Ligging

Het hostel is gelegen in het centrum van Londen, in Kings Cross (zone 1). Het biedt directe verbindingen met de treinstations van Londen en de Eurostar. Het treinstation King Cross ligt op 800 meter afstand van het hotel en de gasten vinden restaurants, bars en winkels op slechts enkele minuten wandelen. Het toeristische centrum van Piccadilly Circus ligt op slechts 2 km afstand van het hotel, de British Library ligt op ongeveer 500 meter en het is 1 km naar het British Museum. Tot de luchthavens in de omgeving behoren London Luton (40 km afstand), London Heathrow, London Stansted en London Gatwick (allemaal op ongeveer 60 km afstand).

Hotelfaciliteiten

Het hostel beschikt over 125 kamers. Deze zijn verspreid over een hoofdgebouw en 2 bijgebouwen. De gasten worden in een ontvangsthal welkom geheten, waar een receptie met uitcheckservice te vinden is. Alle etages zijn gemakkelijk bereikbaar met de lift of via de trap. Tot een van de faciliteiten hoort een bagagedepot. Via wifi (gratis) krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet. De volgende gastronomische voorzieningen zijn beschikbaar in het hotel: een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar. Er zijn ook winkels. Tot de verdere voorzieningen van het verblijf behoren een tv-ruimte en een speelruimte. Tot het serviceaanbod behoort een wasservice.

Kamers

De kamers bieden centrale verwarming en een badkamer. De badkamers zijn uitgerust met een douche en een bad.

Sport/entertainment

Tegen betaling kunnen de gasten van biljart gebruik maken. Ook voor volwassenen organiseert het hostel een entertainmentprogramma. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er kan overnachting met ontbijt worden geboekt. Verder is het mogelijk om ontbijt te kiezen.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder