Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Imperial

General

Hotel Imperial is een klassiek Engels hotel op een gunstige centrale locatie. Gelegen in het hart van Bloomsbury, op loopafstand van West End, het theaterdistrict, Covent Garden en het British Museum.

Ligging

midden in het hart van Bloomsbury, op loopafstand van West End, het theaterdistrict, Covent Garden en het British Museum.

Faciliteiten

receptie met kluisjes, lounge, gratis WiFi, ontbijtrestaurant, bar, pub, kapsalon en liften. Engels ontbijt.

Kamers

met telefoon, televisie,koffie- en theezetfaciliteiten, koelkastje (op aanvraag), broekpers, gratis WiFi en badkamer met bad of douche, toilet en haardroger (op aanvraag).

Verzorging

inclusief Engels ontbijt.

Parkeren

hotelparkeergarage (tegen betaling)

Metro

Russell Square (Piccadilly Line)

Bijzonderheden

In de periode eind januari tot en met medio 2022 vinden er renovatiewerkzaamheden plaats in het hotel. Tot en met eind juni 2020 betreft het voorbereidingswerkzaamheden, waarvoor de lounge en bar gesloten zullen blijven. Het ontbijtrestaurant blijft volledig in bedrijf. Na afronding van de voorbereidingswerkzaamheden wordt in de zomer van 2020 gestart met gefaseerde renovatie van alle hotelkamers.
Alle werkzaamheden zullen uitsluitend plaatsvinden op maandag t/m vrijdag van 08.00 t/m 17:00 uur. Men tracht eventuele overlast tot het minimum te beperken.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
6.9
Netjes
71 beoordelingen
Eten
6.4
Kamers
7.0
Prijs/kwaliteit
7.0
Bediening
7.1
Ligging
8.3