Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Lords

Ligging

Dit hotel is rustig gelegen en bevindt zich op een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum. Het openbaar vervoer bevindt zich in de directe omgeving.

Hotelfaciliteiten

Het hotel is gebouwd in 1852. De gasten zullen zich in een van de 69 kamers op hun gemak voelen. Tot de voorzieningen horen een kluis, een ontbijtzaal, een tv-ruimte, een conferentieruimte en een businesscenter. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren. De omgeving kan dankzij de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend.

Kamers

De kamers bieden centrale verwarming en een badkamer. Tot een van de faciliteiten op alle kamers hoort een telefoon en een televisie. Comfort in de badkamer biedt een douche. Het verblijf biedt gezinskamers en niet-rokenkamers. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er kan ontbijt worden gekozen.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder