Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Portland

General

Comfortabel en sfeervol boutique hotel uit de Bloomsbury Collection van de Grange hotelgroep, ondergebracht in een aantal traditionele herenhuizen. Gelegen in het rustige Bedford Place.

Ligging

in het rustige Bedford Place, om de hoek van het bruisende en levendige Holborn.

Faciliteiten

receptie, lounge, lift, gratis WiFi, grote tuin. Het ontbijtrestaurant en de bar zijn aan de overkant in The Lancaster Hotel. Continentaal ontbijtbuffet.

Kamers

ruime kamers met telefoon, LCD-tv, gratis WiFi, koffie- en theezetfaciliteiten, kitchenette met koelkast, magnetron, bestek en servies. Badkamer met bad of douche, toilet en haardroger.

Verzorging

logies en continentaal ontbijtbuffet.

Parkeren

in nabijgelegen openbare parking (tegen betaling)

Metro

Russell Square (metrolijn: Piccadilly) / Holborn (metrolijnen: Central, Piccadilly)

Bijzonderheden

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder