Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Atlas City

General

Eenvoudig, netjes hotel, met een interessante prijs en prima ligging bij openbaar vervoer, om zo Boedapest goed te leren kennen.

Ligging

centraal gelegen op ca. 200 m van de dichtstbijzijnde metrohalte op lijn M4, II János Pál Pápa Tér. Op ca. 500 m. het Blaha Lujza plein, waar metrolijn M2, en meerdere trams en bus stoppen.

Faciliteiten

receptie met kluis en haardroger, lift, gratis WiFi, lobby met zitje en bar, restaurant voor het continental ontbijt.

Kamers

kleine kamers en eenvoudig ingericht, voorzien van satelliet-tv, telefoon, gratis WiFi, koelkastje en airco. Badkamer met bad/douche, toilet en haardroger (via de receptie).

Verzorging

op bais van logies en ontbijtbuffet

Parkeren

beperkt eigen parkeerplaatsen (tegen betaling)

Metro

II János Pál Pápa Tér

Bijzonderheden

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder