Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Minerva

General

Zeer eenvoudig hotel met een prima ligging om deze prachtige stad te leren kennen.

Ligging

Op slechts 160 m van metrostation Porta Genova. In de wijk Cerchia dei Naviglo met gezellige restaurants en bars in de omgeving. De kathedraal, op Piazza del Duomo ligt op ca. 2 km.

Faciliteiten

receptie, zitje, lift, gratis WiFi en een ontbijtruimte. Eigen parkeergelegenheid. Continentaal ontbijtbuffet

Kamers

eenvoudig ingericht en voorzien van SAT-tv, telefoon, kluisje, gratis Wifi en airco. Badkamer met bad of douche, toilet en haardroger.

Verzorging

Logies en ontbijt

Parkeren

eigen parkeerplaatsen ca. €15 p.d.

Metro

Porto Genova

Bijzonderheden

Toeristenbelasting: circa € 2,- p.p.p.n indien u verblijft in een 2-sterrenaccommodatie, circa € 3,- p.p.p.n in een 3-sterrenaccommodatie, circa € 5,- p.p.p.n in een 4-sterrenaccommodatie en circa € 5,- p.p.p.n. in een 5-sterrenaccommodatie. Deze belasting is niet inbegrepen in de hotelprijzen en dient ter plaatse (meestal)cash te worden voldaan.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder