Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Antico Acquedotto

Hotelfaciliteiten

Het hotel biedt de gasten in totaal 32 kamers. Tot de voorzieningen horen een kluis, een eetzaal, een ontbijtzaal, een bar, een wekdienst, een conferentieruimte en een businesscenter. Bovendien is er een tuin.

Kamers

In het verblijf staan kamers met airconditioning en een badkamer ter beschikking. Tot een van de faciliteiten op alle kamers hoort een televisie. In de badkamers is een haardroger aanwezig. Het hotel biedt niet-rokenkamers.

Sport/entertainment

Op het terras is het heerlijk vertoeven. Actieve reizigers in het hotel genieten van vrijetijds- en ontspanningsmogelijkheden zoals een fitness-studio (tegen betaling). Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er kan ontbijt worden gekozen.

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder