Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Corona

Hotelfaciliteiten

De gasten kunnen genieten van een verblijf in een van de 59 kamers. Een lift brengt de gasten naar de meeste etages. Tot de faciliteiten behoort een kluis. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet.

Kamers

In het hotel staan kamers met airconditioning, een centrale verwarming en een badkamer ter beschikking. Het is ook mogelijk om afzonderlijke slaapkamers te boeken. Bovendien is er een kluisje. Kleine extra's zoals een internettoegang, een telefoon, een televisie en wifi maken het verblijf nog aangenamer. Een douche en een bad behoren tot de inrichting van de badkamers. Verder is een haardroger aanwezig. Voor gezinnen met kinderen zijn speciale gezinskamers beschikbaar. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er kan ontbijt worden gekozen.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder