Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Giotto Flavia

Ligging

Dit kleine en rustige hotel bevindt zich op een gemakkelijk bereikbare locatie halverwege tussen de beroemde Via Veneto en het centraal station "Termini". Het ligt in de buurt van het park "Villa Borghese" en het is maar een stukje verwijderd van de aansluitingen op de talrijke vormen van openbaar vervoer in het oude gedeelte van Rome.

Hotelfaciliteiten

In 1920 werd het hotel gebouwd. Het verblijf biedt de gasten in totaal 14 kamers. In het van airconditioning voorziene hotel worden de gasten hartelijk verwelkomd in de ontvangsthal aan de 24-uurs-receptie en 24-uurs-uitcheckservice. Met de lift zijn de verschillende verdiepingen van het hotel bereikbaar. De gasten kunnen dankzij wifi op het internet surfen en met vrienden of familieleden in contact blijven.

Kamers

In het verblijf staan kamers met airconditioning en een badkamer ter beschikking. Bovendien zijn een kluisje en een minibar beschikbaar. Kleine extra's zoals een internettoegang, een telefoon en een televisie maken het verblijf nog aangenamer. Tot de inrichting van de badkamers behoort een douche. Een van de faciliteiten is ook een haardroger. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er kan ontbijt worden gekozen.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder