Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Ouril Agueda

Algemeen

Faciliteiten:
Alle etages zijn gemakkelijk bereikbaar met de lift of via de trap. Een kluis en een wasservice staan de reizigers van het hotel ter beschikking. Wifi (gratis) biedt de gasten toegang tot het internet. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren.
Accommodatie:
De kamers bieden airconditioning. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon waar de gasten zich kunnen ontspannen. Een tweepersoonsbed zorgt voor een aangename nachtrust in de kamers. De kamers beschikken over een telefoon, een televisie en een kluisje. Comfort in de badkamer biedt een douche. Verder is een haardroger aanwezig.
Sport/Entertainment:
Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het verblijf af. Op het terras is het heerlijk vertoeven. Het bubbelbad in het zwembadgedeelte garandeert rust en ontspanning. Voor actieve reizigers biedt het hotel een fitness-studio (tegen betaling) aan.
Eten & Drinken:
Het hotel biedt eetmogelijkheden als halfpension en volpension aan. Ontbijt, lunch of diner, de keuze is aan de gasten.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder