Vakantie C’an Picafort

De kleine badplaats C’an Picafort staat voor groot plezier! C’an Picafort is gelegen in het noordoosten van magisch Mallorca en heeft zijn authenticiteit met zekerheid weten te behouden. Door het groene Parc Natural de ’s Albufera en het gele Son Baulo strand is dit elk jaar weer een ware magneet voor toeristen. Op naar die zonvakantie, Viva Mallorca!

Zonovergoten C’an Picafort

Van oorsprong een lieflijk vissersdorpje, vandaag de dag een kleine badplaats die er telkens weer in weet te slagen om veel toeristen te trakteren op hun welverdiende vakantie. Op de oogverblindende stranden Ca’n Picafort en Son Baulo vlij je neer op een comfortabel ligbedje onder een rieten parasol. Omdat de stranden geleidelijk aflopen, genieten ook de kinds onbeperkt mee van het zonnige Spaanse leven. Bezoek de necropolis van Son Real om je onder te dompelen in de Talaiot cultuur. Op zoek naar meer groen? Tijdens een wonderlijke wandeling in natuurreservaat Parc Natural de s’Albufera word je verrast door een andere kant van Mallorca.

Met als toetje van de avond&

Door het aangename en continu aanwezige zeebriesje, is C’an Picafort een paradijs voor de fervente kite- en windsurfers. De onderwaterwereld is er tevens een om te bewonderen. Stap daarom op de glasbodemboot voor een indrukwekkende tocht over het water. Rondom de jachthaven en boulevard is de aangename sfeer helemaal overeind gebleven, evenals bij de wekelijkse markt op vrijdag. Strijk neer op een terras en laat je verleiden door tongstrelende gerechten. En als toetje? Een heerlijk ijsje bij de strandtent ‘Sam Remo’!

Onze SUNtips:
  • Zet koers naar de bekende druipsteengrotten van Drach in Porto Cristo.
  • Ga suppen op de Middellandse Zee.
  • Breng een dag door met de kids op de kartbaan van C’an Picafort.
Wandel jij binnenkort door het natuurreservaat van C’an Picafort?

Aanbevolen voor jou

Vind je ideale vakantie naar Can Picafort