Vakantie Porto Colom

Laat de warme zonnestralen landen op je gezicht! De pastelkleurige huisjes, de dobberende vissersboten in de haven en het Cala Marsal strand van Porto Colom nodigen je uit voor de vakantie van je leven. Rustzoekers zitten goed in het zuidoosten van Mallorca, want Porto Colom is een van de meest pittoreske plaatsjes van het eiland waar charme en authenticiteit nog volop aanwezig is!

Authentieke havenstad

Welkom in de haven van Christoffel Columbus: Porto Colom! Daar waar de befaamde ontdekkingsreiziger geboren is, heerst nu een ongedwongen sfeer en staat de authentieke charme nog fier overeind. Rotsen en pijnbomen lenen zich als decor van het rustieke strand Arenal en het uitgestrekte Cala Marsal. Het helderblauwe water siert de baai, net als de vuurtoren uit de 19e eeuw. Tijdens jouw vakantie word je getrakteerd op een prettig uitzicht over de kleurige vishuisjes en de slapende bootjes in de haven.

Smaakcreaties van vis

De sfeervolle badplaats Porto Colom is een perfecte setting voor urenlange wandelingen langs de kust en door het indrukwekkende achterland. Maar ook in het centrum is het goed vertoeven tijdens een warme Spaanse dag. Ga lekker mensen kijken op het terra terwijl de lekkerste maaltijden op je bord belanden. De overheerlijke visgerechten vormen hier absoluut het hoogtepunt van het hele menu. Na een ontspannen dag duik je een bar of café in om te proosten op je vakantie: salud!

Onze SUNtips:
  • Ontdek de onderwaterwereld van Porto Colom tijdens een dag duiken of snorkelen.
  • Vertoef een dag in de hoofdstad Palma de Mallorca.
  • Bezoek de parelfabriek Perlas Majorica in Manacor.
Portom Colom is een perfecte vakantiebestemming voor liefhebbers van rust en authenticiteit.

Vind je ideale vakantie naar Porto Colom