Vakantie Santa Ponsa

Al ruim 40 jaar weten toeristen zich een weg te banen naar deze kindvriendelijke zonbestemming in het zuidwesten van Mallorca. De vakantiemix van stranden, sport en uitgaansgelegenheden draait op volle toeren in het voormalige vissersdorpje. In de prachtig beschutte baai met de pijnboombossen om je heen, beleef je in Santa Ponsa voor de volle 100% het echte eilandleven.

Zonnig ontspannen in Santa Ponsa

Over heerlijke vakantiebestemmingen gesproken& Santa Ponsa is een plaats waar je naar hartenlust wandelt door het grillige groene landschap. De drie beschutte stranden lenen zich als perfect decor voor een ontspannen dag in de zon. Het populaire Santa Ponsa zandstrand, met de onmiskenbare palmbomen, is favoriet bij families. In de jachthaven Club Nautico proef je de charme nog elke dag in de meest pure vorm. De vele watersporten bieden vermaak in Santa Ponsa, maar als je wil golfen dan zit je hier al helemaal goed met de twee enorme golfbanen tussen de olijfbomen. En de kids? Zij brengen leven op de midgetgolfbaan!

Een warm eilandleven

Winkels en eettentjes zijn aaneengeschakeld in het lange centrum van de stad, oftewel de boulevard. In de toeristenwijk Es Castellot en op de drukbezochte boulevard geniet je volop. Terwijl de geur van de onmiskenbare Spaanse keuken je tegemoetkomt, besluit je neer te ploffen op een van die o-zo-gezellige terrassen. Bij zonsondergang bruist de sfeer in de verschillende cocktail- en pianobars. De vele Britse vakantiegangers zijn te vinden op The Square en de Hollandse gezelligheid heerst in de Nederlandse bars. Begeef jezelf richting de Son Amar Dinershow voor een unieke beleving, ongetwijfeld een hoogtepunt tijdens je vakantie!

Onze SUNtips:
  • Vaar met de glasbodemboot naar het mini-eilandje Dragonera voor een overdosis natuur.
  • Struin door de lokale markt in Andraitix.
  • Ga op Segway sightseeing in Santa Ponsa.
Op zoek naar een mix van natuur, sport, strand en uitgaan? Boek een zonvakantie naar Santa Ponsa!

Aanbevolen voor jou

Vind je ideale vakantie naar Santa Ponsa