Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Wyndham Dubai Marina

Wyndham Dubai Marina Hotel is gelegen in de Dubai Marina. Op ongeveer 2 kilometer afstand van het Jumairah strand en de Dubai Marina Mall. Het hotel biedt een gratis shuttleservice aan naar het strand en het winkelcentrum. Op ongeveer een uur rijden bevind zich het Yas Marina Circuit waar de laatste race van het seizoen zal worden gereden. Na een sportieve dag nog even genieten van het zwembad op het dakterras, lekker eten in een van de restaurants en nog even turen over de skyline van Dubai.

Goed om te weten

Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Je vakantie tijdens corona

Door lokale coronaregels op je bestemming en het aantal gasten in een accommodatie moeten hotels soms (op het laatste moment) aanpassingen doen., Het kan zijn dat faciliteiten niet, slechts gedeeltelijk of afwijkend geopend zijn., Deze aanpassingen kunnen elke dag voorkomen of wijzigen, het is daarom helaas voor ons niet mogelijk om alle wijzigingen vooraf inzichtelijk voor je te maken. en In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken.

Inbegrepen

De volgende transfers zijn standaard inclusief in het arrangement, Woensdag 25 november of donderdag 26 november: van de luchthaven van Dubai naar het hotel, Zaterdag 28 november 2020: van het hotel naar het Yas Marina Circuit en retour, Zondag 29 november 2020: van het hotel naar het Yas Marina Circuit en retour, Maandag 30 november of dinsdag 1 december 2020: van het hotel naar de luchthaven van Dubai, De vertrektijden van de transfers worden ongeveer 15 dagen voor vertrek bekend gemaakt. Deze tijden worden afgestemd op het officiële circuit programma vanuit de organisatie. De After Race Concerts kunnen op eigen gelegenheid worden bijgewoond. en Indien je wilt afwijken van de aangeboden transfers is dat volledig op eigen risico en rekening. De transfers in dit arrangement kunnen enkel gebruikt worden door gasten van TUI. Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je vanuit TUI je toegangskaarten voor de Grand Prix en voor de transfers.

Ligging

luchthaven Dubai International Airport op ca. 34 km en winkelcentrum op ca. 12 km

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, receptie, pinautomaat en airconditioning

Faciliteiten - Tegen betaling

föhn bij receptie en lounge

USP's

Luxe & modern hotel, Prachtige kamers, Goede ligging, Gratis WiFi en Gratis shuttle service

Zwembaden

buitenbad

Wellness - Tegen betaling

massage, sauna en spa

Sport & Activiteiten

fitnessruimte

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder