Actievoorwaarden nieuwsbriefactie

Reischeque 200,-
Deze voorwaarden hebben betrekking op de winactie waarbij men bij inschrijving voor de nieuwsbrief kans maakt op een reischeque t.w.v. 200,-.
 

 1. Onder alle nieuwsbriefleden verloten we elke maand 1 reischeque t.w.v. 200,- (zegge tweehonderd euro) vrij te besteden op SUNtip.nl.
 2. De winnaar wordt willekeurig gekozen en ontvangt persoonlijk een mail van SUNtip. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 3. De winnaar dient binnen 30 dagen te reageren en zijn NAW gegevens te verstrekken.
 4. De reischeque wordt digitaal aan de winnaar overhandigd.
 5. De winnaar kan online een reis uitzoeken. Neem tijdens het boeken contact met ons op, waarna de korting door het Service Center van SUNtip wordt verwerkt. Je kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 735 45 45 of stuur een bericht via de chat, Facebook of Whatsapp.
 6. De cheque dient in één keer te worden verzilverd, dat wil zeggen dat de totale reissom een waarde dient te hebben van ten minste 200,- bij besteding.
 7. De reischeque is niet geldig i.c.m. andere kortingen en dient binnen 6 maanden verzilverd te worden. Hierna komt de reischeque te vervallen. Let op: dit betekent een boeking maken binnen 6 maanden, de vertrekdatum daarin buiten beschouwing gelaten.
 8. Winacties worden uitgeschreven door SUNtip (onderdeel van Reisburo Pelikaan Reizen BV), gevestigd in Zevenbergen. Op nieuwsbriefacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 9. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je je inschrijft voor de SUNtip nieuwsbrief. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
 10. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 11. SUNtip (onderdeel van Reisburo Pelikaan Reizen BV) kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 12. De reischeque is niet overdraagbaar, inwisselbaar voor contant geld of te gebruiken voor een reeds bestaande boeking.
 13. Medewerkers van SUNtip (onderdeel van Reisburo Pelikaan Reizen BV) zijn uitgesloten van deelname.
 14. De persoonsgegevens die in het kader van winacties en reviewacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Pelikaan Reizen BV voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.