Adults only

Vind een relaxte adults only vakantie

Een adults only vakantie betekent rust, rust en nog eens rust. Of je nu zelf kinderen hebt of niet, tijdens een adults only vakantie hebben jullie alle tijd om weer heerlijk tot elkaar te komen. En dat is ook precies waar jullie behoefte aan hebben!
 
  • Accommodaties voor 18+
  • Op de mooiste locaties
  • Gericht op het volwassen segment
  • Aandacht voor elkaar

 

Jullie adults only vakantie

Op vakantie staat ontspanning bovenaan. Maar zonder kinderen om je heen, is het nog net even anders. Adults only betekent letterlijk alleen voor volwassenen, en dat merk je om je heen als jij kiest voor een only adults vakantie. Tuurlijk: de kids zorgen doorgaans voor leven in de brouwerij. Maar juist tijdens een vakantie voor volwassenen vind je die rust die je nodig hebt. Geen gespetter in het zwembad, geen jengelende kinderen, niemand die om aandacht vraagt. Kortom: tijdens een adults only vakantie is het even helemaal tijd voor jou. De perfecte vakantie voor volwassenen, heerlijk!

Sfeer en luxe faciliteiten

Het is doorgaans voornamelijk de sfeer waaraan je merkt dat de leeftijdsgrens naar boven is bijgesteld. Bovendien is er extra aandacht geschonken aan de faciliteiten waar jij echt wat aan hebt. Geen kinderdisco, speeltuin, kidsclub of kinderbaden, maar luxe faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een wellnesscentrum, een spa met massages, de mogelijkheid tot het volgen van kookworkshops of sportieve begeleiding in een fitnesscentrum. Jij wordt hier even helemaal in de watten gelegd.

Only adults vakantie: waar?

Waar vind je ze niet? De laatste tijd opent het ene na andere adults only hotel, en dat is niet voor niets. Op de mooiste locaties geniet jij van die welverdiende periode van ontspanning. Er zijn diverse hotelketens die zich inmiddels richten op het adults only segment. Verblijf je in een bruisende badplaats, of ga je juist opzoek naar rust? Kies je comfort en ga je voor adults only all inclusive reizen, of kies je een last minute adults only reis vlak voor vertrek? Waar de keuze ook op valt, tijdens een adults only vakantie verzeker jij jezelf sowieso van die welverdiende verwennerij.

Vind een fijne adults only vakantie!

Een vakantie alleen voor volwassenen, wat een rust! SUNtip helpt jou bij het vinden van de meest relaxte adults only vakanties. Ik zou 't doen!

Bekijk ook

Last minute                       All Inclusive         
Zonvakanties                    Romantische vakantie
Kindvriendelijk                  Stedentrip