Over ons

Biografie


Op SUNtip.nl vind je alleen reizen die wij zelf ook zouden boeken. We zeggen niet voor niets: ik zou 't doen! En wist je al dat wij bij de Zoover Awards zijn uitgeroepen tot beste online reisorganisatie van 2019?

  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Géén boekingskosten
  • ANVR & SGR garantie

Waar je ook heen vliegt: voor, tijdens én na je vakantie staan onze reisspecialisten voor je klaar.

 


Ons aanbod

Op de website van SUNtip kun je verschillende vliegvakanties boeken. De nadruk van het assortiment ligt op zonvakanties, maar ook vind je bij ons stedentrips en overige vakanties naar uiteenlopende bestemmingen onder de zon, zoals de Canarische Eilanden, Griekenland of Malta, maar ook bruisende stedentrips naar bijvoorbeeld Rome of Lissabon en verre reizen naar Bali, de Malediven of Kaapverdië. De website heeft met meer dan 6500 accommodaties voor ieder wat wils, voor de beste prijs.

Reisaanbieder én -organisator
Enerzijds fungeert SUNtip met de website als reisaanbieder. Dat betekent dat wij reizen aanbieden van verschillende reisorganisaties, zoals bijvoorbeeld Corendon, Alltours of TUI. Anderzijds biedt SUNtip ook eigen reizen aan met zusterbedrijf Pelikaan Travel GmbH. Hierdoor kunnen deze reizen tegen nóg scherpere tarieven worden aangeboden. Deze vakanties worden ook weer opgenomen in het assortiment van andere reisorganisaties! Door deze diversiteit vind je gegarandeerd altijd iets dat precies past bij jouw vakantiewensen. En om jou van de beste tips te kunnen voorzien, brengen onze reisspecialisten zelf regelmatig een bezoekje aan een van onze bruisende bestemmingen.

Klantbeoordeling
Zijn onze klanten blij? Dan zijn wij blij! Op basis van ruim 5000 onafhankelijke beoordelingen scoort SUNtip maar liefst een 8,8 gemiddeld. Iets om trots op te zijn!

 

Onze geschiedenis

SUNtip is onderdeel van Pelikaan Travel Group; wij draaien dus al meer dan 90 jaar mee in het vak. Voor onze geschiedenis maken we een sprong van tien jaar terug in de tijd. We nemen je mee naar 2008...

Van reisbureau naar online
Dit was een tijd waarin de fysieke reisbureaus nog de boventoon voerden. Men boekte reizen voornamelijk via gidsen, telefonisch of persoonlijk bij de aanbieder om de hoek. Toch zagen we kansen om een online boekbare website te maken. We besloten de stap te zetten en na de nodige investeringen van voornamelijk tijd en techniek ging SUNtip een jaar later, in 2009, live.

We zijn live!
De livegang van www.suntip.nl in 2009 betekende dat er ook support moest komen voor de mensen die hun vakantie via ons boekten. Immers: geen SUNtip zonder service! In twee kleine kamertjes achterin ons reisbureau in Zevenbergen is waar het allemaal begon. Hier kwam de allereerste medewerker in dienst bij het Service Center: Linda.

En bleven maar groeien...
Met de jaren maakten we een groeispurt door en veranderden we langzaam maar zeker naar een volwaardig multi-channel Service Center. We hebben meerdere panden in thuisbasis Zevenbergen versleten; telkens barstten we weer uit onze voegen door de waanzinnige groei die we meemaakten. SUNtip bleef stappen zetten en ontwikkelde parallel daaraan haar ware identiteit. Al die tijd hebben we de nadruk weten te leggen op een grote klanttevredenheid, maar de focus verschoof zo mogelijk nóg meer van kwantiteit naar kwaliteit. Natuurlijk nog altijd voor de beste prijs. Tel daar het hoge serviceniveau voor iedere vakantieganger bij op, en we hebben SUNtip zoals we het nu kennen.

SUNtip nu
Het Service Center van SUNtip is nu nog altijd gevestigd in Zevenbergen. Hier gaat een groep van ruim 25 enthousiaste reisspecialisten elke dag met plezier aan de slag om jouw welverdiende vakantie tot in de puntjes te regelen. En ook Linda werkt er nog steeds!


Contact

Wil je in contact komen met SUNtip? Dat kan! Zie onderstaand onze contactgegevens of bezoek onze contactpagina.

 

 

Jouw reisorganisator

Pelikaan Travel GmbH
Zugerstrasse 77
6340, Baar
Zwitserland

+31 88 735 45 60
contact@pelikaantravel.com

ID: CH17040153743
VAT: CHE-454.672.510 MWST