Zonvakanties

Zonvakanties voor jong en oud

Iedereen komt vroeg of laat weer op dat punt. Het moment dat je niets liever wil dan even lekker bijkomen van de alledaagse drukte en onbezorgd kunt genieten van zon, zee en strand. Je verlangt naar vakantie! Maar die opgespaarde vakantiedagen wil je natuurlijk wel zo goed mogelijk besteden. Bij SUNtip begrijpen we dat heel goed. Daarom vind je bij ons:
 
  • Alleen zonvakanties die we zelf ook zouden boeken
  • De meest zonzekere bestemmingen
  • Onbezorgde vakanties voor het hele gezin
  • Reisexperts die voor je klaar staan voor, tijdens én na de reis

 

Waar gaat jouw zonvakantie naartoe?

Of je nu gaat voor ver of dichtbij: wij bieden je de mooiste bestemmingen waar we zelf ook heen zouden gaan. Hier ben je verzekerd van heerlijke temperaturen, de mooiste stranden en de blauwste zeeën. Het zijn bestemmingen waar je tevens heerlijk cultuur kunt snuiven en de mooiste bezienswaardigheden aanschouwt.

Denk aan de Canarische Eilanden. Een zonnige bestemming het hele jaar door, waar je ongestoord kunt genieten van de overheerlijke stranden en de Spaanse sferen. Ook Griekenland is elk jaar weer een goede keus als het om zonvakanties gaat. Goed eten, een typische sfeer, heerlijke stranden met helder water, fantastisch weer, een rijke historie, een vriendelijke bevolking en de prachtige natuur maken van Griekenland een volmaakte bestemming. Of denk eens aan Turkije, waar het onbeperkt genieten geblazen is in de meest luxe All Inclusive resorts. Bijzondere ervaringen maak je mee in het wonderschone Bali en de meest paradijselijke stranden vind je in de Caraïben. De keuze is groot. Waar wil jij naartoe voor een zonvakantie?
 

Met de kinderen op zonvakantie?

Wanneer de kinderen een geslaagde vakantie hebben, heb jij dat ook. Daarom vind je bij SUNtip een grote selectie kindvriendelijke accommodaties. Hier beleef je met het hele gezin onbezorgd een geslaagde zonvakantie, dankzij de goede verzorging, de mooiste zwembaden en de leukste animatie.
 

Onbezorgd op reis

Wij helpen je graag met het vinden van jouw topvakantie. Er staat daarom een team van reisexperts voor je klaar. Wij helpen je graag helpen met het vinden van die éne vakantie voor jou. Ook tijdens de vakantie zijn wij bereikbaar voor alle vragen. Hulp nodig met het vinden van jouw perfecte zonvakantie? Vraag dan gerust een reisvoorstel op maat aan.
Zin gekregen in een zonvakantie? Heerlijk en onbezorgd genieten? Boek dan een zonvakantie bij SUNtip. Ik zou 't doen!

Vind je ideale zonvakantie