Vakantie Cala d'Or

Cala dOr is een paradijs op de Balearen: intieme baaien met kraakheldere zee, groen bebost binnenland en een authentiek centrum. Deze badplaats staat bekend als één van de sfeervolste en mooiste bestemmingen op het Spaanse eiland Mallorca.

De Gouden Baai van Mallorca

Op de intieme stranden van Cala dOr geniet je van het zachte strand en het sprankelende water. De baaien hebben wat weg van de Scandinavische fjorden en zijn daarom meer dan pittoresk. Door de rotsachtige baaien én het groene achterland met vele fruitboomgaarden wordt deze badplaats ook wel de Tuinbaai genoemd. Cala dOr is zeer levendig, maar rustiger dan de grotere bestemmingen op Mallorca. Dit maakt de badplaats ook geliefd bij families met kinderen. Na een wandeling naar het Parc Natural de Mondrago, plof je neer op een van de terrassen aan de haven Cala Esmeralda.

Proef de sfeer in Cala dOr

De laatste jaren heeft het oorspronkelijke vissersdorp zich ontwikkeld en heeft het massatoerisme vermeden: Cala dOr is puur natuur gebleven. Terwijl je de charmante straten van het Cala dOr bewandelt, proef je de Spaanse sfeer van de stad. In het hart van het centrum met traditionele witte huisjes gebouwd in Moorse stijl vind je talloze boetiekjes en flamencobars. Grote complexen vindt men hier niet, want alles is kleinschalig. De diverse restaurants én de vriendelijke inwoners maken jouw vakantie helemaal compleet!

Onze SUNtips:
  • Ontdek alle vissen tijdens een dag duiken of snorkelen langs de kust van Cala dOr.
  • Breng een dag met de kinderen door in Marineland in Portals Nous.
  • Geniet van een typisch Spaans gerecht van hoge kwaliteit in een van de upmarket restaurants aan de haven.
Boek nu een vakantie naar de Gouden Baai van Mallorca, Cala dOr!

Vind je ideale vakantie naar Cal Dor