De zekerheid van SUNtip

 

ANVR

SUNtip (lidnummer: 03268/KVK: 20054962) is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Als lid van de ANVR is SUNtip gebonden aan strenge normen voor het lidmaatschap. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je voor boeking kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de specifieke voorwaarden uit de ANVR-Reizigersvoorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking. Bekijk hier de ANVR-reizigersvoorwaarden.

Bekijk hier ons officiële ANVR-certificaat!

SGR

SUNtip (onderdeel van Reisburo Pelikaan Reizen BV) is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (lidnummer: 1539). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de reizen die op www.suntip.nl gepubliceerd staan onder de garantie SGR. De SGR-garantie houdt in dat je het vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als jouw reisorganisatie door financieel onvermogen de reis niet kan uitvoeren of de overeengekomen tegenprestatie niet kan worden nagekomen. SGR staat garant voor jouw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald. Op de website van SGR kun je zien dat SUNtip daadwerkelijk is aangesloten en kun je de garantievoorwaarden nalezen (https://www.sgr.nl/wp/).

Sinds 1 februari 2021 betaalt iedere consument die een reis boekt bij een bij SGR aangesloten reisorganisatie € 5 per persoon per boeking. Jarenlang was garantie op jouw geboekte vakantie gratis, maar ook na de coronacrisis moet het garantiefonds er voor je zijn, zodat je onbezorgd op reis kunt blijven gaan.

Winnaar Kids Vakantiegids Awards in de categorie Allround

Yes, we zijn uitgeroepen tot beste kindvriendelijke reisorganisatie in de categorie Allround! Dit werd zondag 15 januari 2023 bekend gemaakt tijdens de Kids Vakantiegids Awards op de Vakantiebeurs in Utrecht.

De Kids Vakantiegids Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven al ruim 14 jaar erkenning aan de meest kindvriendelijke reisorganisaties en – accommodatie aanbieders. Het was al even bekend dat we genomineerd waren voor de meest kindvriendelijke allround reisorganisatie, maar tijdens de uitreiking mochten we voor het eerst de prijs in ontvangst nemen uit handen van Jamai en de Kids Vakantiegids Detectives. Lees hier meer

Winnaar Zoover Awards 2019

Op 16 mei is SUNtip tijdens de Zoover Awards uitgeroepen tot beste online reisorganisatie van 2019. Dit is een landelijke publieksprijs waarbij klanten hun stemmen kunnen uitbrengen door hun favoriete vakantieaanbieder te beoordelen. SUNtip heeft in de categorie online reisorganisatie gewonnen met een gemiddeld cijfer van maar liefst een 9,6.

Jij weet dus zeker dat veel tevreden vakantiegangers je al voorgingen en dat SUNtip officieel erkend is door het grote publiek. En dat is wel zo fijn tijdens het boeken van je vakantie. Ik zou 't doen!