De zekerheid van SUNtip

 

ANVR

SUNtip (lidnummer: 03268) is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Als lid van de ANVR is SUNtip gebonden aan strenge normen voor het lidmaatschap. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-reisvoorwaarden en boekingsvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Op deze wijze garandeert SUNtip je een hoge kwaliteit van reizen en informatie daarover. Bekijk de ANVR-reisvoorwaarden (https://www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf).

Bekijk hier ons officiële ANVR-certificaat!

SGR

SUNtip (onderdeel van Reisburo Pelikaan Reizen BV) is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (lidnummer: 1539). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de reizen die op www.suntip.nl gepubliceerd staan onder de garantie SGR. De SGR-garantie houdt in dat je het vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als jouw reisorganisatie door financieel onvermogen de reis niet kan uitvoeren of de overeengekomen tegenprestatie niet kan worden nagekomen. SGR staat garant voor jouw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat jouw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald.

Op de website van SGR kun je zien dat SUNtip daadwerkelijk is aangesloten en kun je de garantievoorwaarden er nalezen (https://www.sgr.nl/).

Winnaar Zoover Awards 2019

Op 16 mei is SUNtip tijdens de Zoover Awards uitgeroepen tot beste online reisorganisatie van 2019. Dit is een landelijke publieksprijs waarbij klanten hun stemmen kunnen uitbrengen door hun favoriete vakantieaanbieder te beoordelen. SUNtip heeft in de categorie online reisorganisatie gewonnen met een gemiddeld cijfer van maar liefst een 9,6.

Jij weet dus zeker dat veel tevreden vakantiegangers je al voorgingen en dat SUNtip officieel erkend is door het grote publiek. En dat is wel zo fijn tijdens het boeken van je vakantie. Ik zou 't doen!