Autovakanties

Flexibele autovakanties

Niets voelt vrijer als op pad gaan met de auto. Je kan overal komen, hoeft geen auto te huren op bestemming en verblijft op de meest uiteenlopende plekken binnen Europa. Van kleinere stadjes tot aan rustige natuurgebieden: met SUNtip ben je verzekerd van een flexibele autovakantie met veel vrijheid.

  • Prachtige bestemmingen
  • Veel vrijheid
  • Mooie accommodaties 
  • Makkelijk de omgeving ontdekken

 

Voel de vrijheid van een autovakantie  

Vrij om te gaan en staan waar je zelf wilt. Dat is waar het bij autovakanties voornamelijk om draait. Met een auto kun je vanaf de verblijfsaccommodatie overal naartoe rijden. Zonder tijdsdruk, met het hele gezin. Misschien maak je wel een dagtrip met verschillende stops, ga je een bergwandeling maken, bezoek je een stad verderop, of vertoef je lekker aan het zonovergoten strand. Het kan allemaal! En het mooie is, je kunt lekker je eigen spulletjes overal mee naartoe nemen. Volop vrijheid dus!

Op vakantie met de auto: waarheen?

Op vakantie met de auto betekent onafhankelijk genieten. Maar waar kun je zoal heen met de auto?
Een autovakantie kan je beginnen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Maar ook Spanje, Italië, Oostenrijk, Zwitserland en Kroatië zijn ideale autovakantie bestemmingen. Het leuke van autovakanties naar deze verdere bestemmingenen is dat het niet uitmaakt of je nou één, twee of zelfs drie dagen doet om op je eindbestemming te komen. Ga je bijvoorbeeld naar Spanje, dan is een tussenstop in Frankrijk altijd een goed idee. Lekker op het gemakje meerdere bestemmingen ontdekken. Je stippelt gewoon zelf de mooie autovakantie route naar de bestemming uit!

Goedkope autovakanties

Een groot voordeel van een autovakantie bij SUNtip is dat het vaak voordeliger is dan een vliegvakantie. Al heeft het woord goedkoop voor iedereen weer een andere betekenis. Maar als je een zuinige auto rijdt en met het gezin gaat, mag je ervan uitgaan dat een autovakantie relatief gezien goedkoop is. Eindeloos avontuurlijk plezier voor weinig, dat klinkt goed!

Autovakanties: verschillende mogelijkheden

Wie denkt dat je met een autovakantie alleen terecht kunt in een bungalow, vakantiehuis, villa of op de camping, heeft het mis. Al is het natuurlijk wel hartstikke leuk om met je gezin een villa te betrekken nabij een Frans dorpje midden in de ongerepte natuur. Er is geen medemens om je heen, dus je kunt lekker afgelegen genieten van privacy met het gezin. Een All Inclusive autovakantie is ook zeker mogelijk! Er zijn genoeg comfortabele hotels waar je met de auto welkom bent. De luxe en het gemak van een vliegvakantie en de ultieme vrijheid en het avontuur van een autovakantie gaan dan perfect samen. 

Last minute autovakantie

Al je behoefte hebt om, bij wijze van spreken, morgen in de auto te stappen naar Frankrijk, kan dat zeker! Boek dan een last minute autovakantie. Voor je het weet rijd je door de bergen naar je villa, rijd je door de stad op weg naar het hotel of ben je de tent aan het opzetten op de camping. Bij SUNtip vind je aantrekkelijke last minutes tot wel 6 weken voor vertrek. 

Autovakantie met SUNtip? Ik zou ’t doen!

Een autovakantie betekent veel vrijheid, flexibiliteit, prachtige bestemmingen en bovenal avontuur. Even lekker weg met het gezin, naar een afgelegen natuurgebied of een bruisende stad, het is allemaal mogelijk. Twijfel niet en boek jouw autovakantie bij SUNtip. Ik zou ’t doen!