Nederland

Vakantie Nederland

Van de vele zandstranden in Zeeland, naar de hunebedden in Drenthe. Van lekker uitwaaien op Texel naar bourgondisch genieten in Maastricht. Ja, je kunt wel raden dat Nederland super veelzijdig is! Met zoveel mooie plekken is het zonde om niet eens een nachtje, weekendje of weekje weg te gaan in eigen land. Ontdek leuke plaatsen waar je zelf nog nooit bent geweest. Laat die vakantie in Nederland maar beginnen! 
 

Veelzijdige vakantie in Nederland

Misschien denk je er niet zo bij na, maar je hoeft niet altijd op een verre vakantie te gaan. In Nederland schijnt de zon ook genoeg, lig je zo op het strand, spot je vogels in de natuurgebieden en zit je voor je het weet bij een leuk restaurantje op een marktje van buitenlandse culinaire hoogstanden te genieten. In Zeeland vind je 650 kilometer aan kustlijn. Een dagje relaxen op het strand ligt dan ook voor de hand. Of huur een bootje om over de binnenwateren te varen. Als je naar de Veluwe gaat, moet je je verrekijker niet vergeten. Grote kans dat je dan edelherten, reeën, vossen en wilde zwijnen tegenkomt. De echte bourgondiër kan zijn hart ophalen in het heuvelachtige landschap van Limburg. Proost! 


Autovakantie Nederland

Als je op vakantie gaat in Nederland doe je dat vanzelfsprekend met de auto! Dan kun je lekker veel spullen meenemen, is het goedkoop, kom je op plekken die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, en ben je binnen maximaal 3 uur rijden op je vakantiebestemming. Kortom: een autovakantie in Nederland geeft je super veel vrijheid om op avontuur te gaan!


Last minute vakantie Nederland

Stap jij het liefst vandaag nog in de auto omdat het mooi weer is, of omdat je gewoon even het huis uit wil? Wat de reden ook is, wij hebben altijd last minutes vakanties in Nederland. Voor je het weet ben je vakantie aan het vieren op de Waddeneilanden.


Weekendje weg Nederland

Er even tussenuit kan makkelijk met een weekendje weg in Nederland. Het is zo geregeld! Je hoeft er geen vrije dagen voor op te nemen en de kinderen zijn gewoon vrij. Hoe handig is dat? Ga je bij wat minder weer voor een stedentrip? Of bij goed weer voor een weekendje strand? Nederland is een ideaal vakantieland waar je het hele jaar door kunt vertoeven. Ook een nachtje weg in Nederland is zo geregeld. En je bent er zo, dus geen kostbare tijd verspild! 


Kindvriendelijke vakantie Nederland

In Nederland vind je super veel kindvriendelijke vakantieparken. Bijna elk vakantiepark heeft wel een animatieteam dat de kids vermaakt met sportieve activiteiten en ze meenemen op een spannende speurtocht! Het voordeel van kindvriendelijke vakantieparken in Nederland is dat de kids onderling én het animatieteam allemaal dezelfde taal spreken. Zo kunnen ze alles begrijpen en makkelijker vriendjes maken. Verblijf je liever in een kindvriendelijk hotel in Nederland? Ook daar bieden ze genoeg faciliteiten voor de kinderen, zoals een speciaal kindermenu of een kinderzwembad. Een kindvriendelijke vakantie in Nederland is dus zeker mogelijk!


Vakantie Nederland 2023

Het veelzijdige Nederland heeft enorm veel te bieden. Bij elke vakantie kun je een nieuw avontuur meemaken. Dus ben je klaar om afwisselende natuur, leuke steden, knusse dorpjes, de zee en het strand te ontdekken? Bekijk dan ons unieke aanbod aan vakanties in Nederland. Ik zou ’t doen!
 

Vind je ideale vakantie in Nederland