Vind de perfecte kerstvakantie!

Naar de zon met kerst?

Rinkelen de jingle bells dit jaar op het strand voor jou? Het zou zomaar eens kunnen, als jij een zonvakantie boekt in de kerstvakantie 2022! Regio Noord, Midden én Zuid hebben kerstvakantie van 24 dec 2022 t/m 8 jan 2023. Ontsnap aan de kou en geniet ook in de winter volop van de zon!
 
  • Prachtige natuur
  • Magische sferen
  • Fijne accommodaties
  • Met het hele gezin

 

Kerstvakantie 2022

De kerstvakanties van alle scholen beginnen tegelijk, wat betekent dat je met het hele gezin lekker weg kunt in de kerstvakantie! Nou is de vraag: wáár ga je heen? De Nederlandse Antillen zijn razend populair om de kerstvakantie 2022 te vieren. Hier is het bijna altijd 30°C. Badkleding aan en kerstmuts op! Iets dichtbij liggen de Kaapverdische Eilanden, met eveneens heerlijke temperaturen rond de 25°C. Op bloemeneiland Madeira is de kerstsfeer onbeschrijflijk, met kerstlichtjes, nachtmarkten en een zachte temperatuur die gemiddeld boven de 15°C uitkomt. Ook op het katholieke Malta maak je de feestdagen mee als nergens anders. Overal op het eiland staan kerststalletjes en zingt men kerstliedjes. Een heerlijke gewaarwording met temperaturen dicht tegen de 20 °C in december. De Canarische Eilanden zijn en blijven ook een absolute topbestemming, dankzij de gunstige ligging vlak voor de kust van Afrika. Zoek je rond de feestdagen graag de drukte van de stad op? Spaanse steden als Barcelona en Sevilla bieden een welkome afwisseling op de Nederlandse kou, en bruisen van de cultuur!
 

Vind jouw zonnige kerstvakantie!

Kerstmis was nog nooit zo sfeervol. SUNtip helpt je bij het vinden van de mooiste vakantie tijdens de magische dagen van het jaar!
 

Vind je kerstvakantie naar de zon

De kerst liever vieren in de zon, dan in de sneeuw? Wij hebben genoeg bestemmingen voor je, waar het warm is met de kerst. Ik zou 't doen!

Melanie
Zonvakantie specialist