Vakantie Playa del Ingles

Playa del Inglés is ongetwijfeld de grootste en meest levendige badplaats van Gran Canaria. Ondanks dat deze badplaats nog geen 50 jaar oud is, wordt Playa del Inglés het bruisende hart van Gran Canaria genoemd. Niet zo gek, want deze zuidelijke badplaats heeft alles te bieden wat je verwacht van een vakantiebestemming.

Zomers genieten op Gran Canaria

De Engelsen waren hier de eerste toeristen die hun lakentjes uitvouwden op het strand, maar tegenwoordig weet iedereen de weg te vinden naar Playa del Inglés. Het centrum wordt gevormd door de Paseo Maritimio. Deze kilometerlange promenade verrast je met de vele terrasjes, restaurants en souvenirwinkeltjes. Op het fijne zandstrand geniet je van de Spaanse zonnestralen en vermaak je jezelf met diverse watersporten.

Levendig Playa del Inglés

Deze Spaanse badplaats kent een internationale keuken en het openbaar vervoer is hier prima geregeld. Ga lekker een dagje naar Las Palmas met de bus om historische gebouwen te bezoeken, want in Playa del Inglés voert het toerisme de boventoon. Onder jongeren staat Playa del Inglés ook wel bekend vanwege het bruisende uitgaansleven. Centro Commercial is hét centrum met winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden waar zowel de Nederlanders hun tijd vertoeven in de cafés en waar veel Duitse toeristen een broodje bratwurst eten.

Onze SUNtips:
  • Verken de badplaats tijdens een kameelsafari.
  • Ervaar de oudste vorm van surfen met een stand-up paddle surfing tour.
  • Geniet van een parasailing vlucht over de zuidelijke helft van Gran Canaria.
Nieuwsgierig geworden naar bruisend Playa del Inglés? Bekijk hier het aanbod! Ik zou 't doen,.

Vind je ideale vakantie naar playa del Ingles