Last minute vakantie

Last minute op vakantie?

Uit het niets krijg je opeens zin om weg te gaan uit Nederland en de zon op te zoeken, maar je hebt (nog) niks geboekt. Gelukkig zijn er de last minutes om jouw reislust te stillen. Het is namelijk nooit te laat om op vakantie te gaan! Én: het is vaak nog leuk voor je portemonnee ook.

  • Vertrek binnen nu en 6 weken
  • De beste deals
  • All Inclusive zonvakanties
  • Stedentrips

 

 

Last minute: waarom wachten tot morgen?

Een last minute boeken biedt heel veel voordeel. Ten eerste zijn de prijzen vaak goedkoper. Dit komt doordat hotels en appartementen de lege plekken graag op willen vullen, dus het zou zomaar kunnen zijn dat jij morgen of later deze week nog in een 5-sterrenhotel zit voor een prikkie! Naast het gunstige prijsverschil, is het bovendien een steuntje in de rug voor mensen die vaak en veel twijfelen. Vergeet het uitzoekwerk en gá gewoon! Wat een verademing Bij een last minute hoef je trouwens ook bijna niks te regelen, want hoe minder tijd je daarvoor hebt, hoe minder energie je in onbelangrijke zaken steekt. Uitstippelen komt op de plek van bestemming wel. Dit geeft je een flinke energieboost!

Last minute vakantie

Vandaag boeken is morgen vliegen Help! Over het algemeen geldt dat hoe dichter je op de vertrekdatum zit, hoe groter het voordeel kan uitpakken. Levert een paar dagen van tevoren vertrekken tóch te veel stress op? Geen zorgen, zo heel letterlijk hoef je die last minute namelijk niet te interpreteren. Last minute zonvakanties boeken kan bij SUNtip namelijk binnen nu en 6 weken voor vertrek. Zo heb je genoeg tijd om van de voorpret te genieten én kunnen je koffers tactisch worden ingepakt. Wat dacht je van een last minute naar Griekenland? Een vakantie naar de Canarische Eilanden in Spanje, last minute. Of heerlijke last minutes naar Turkije of Portugal? Fijne vakantie!
 

Nog snel even all inclusive genieten

Sta je plots te popelen om op vakantie te gaan en wil je ook zoveel mogelijk genieten? Overweeg dan om je last minute all inclusive te boeken. Niets is zo ontspannen om je geen zorgen te maken over de boodschappen, wat je gaat koken s avonds of waar je uit eten gaat. In plaats daarvan geniet je van een tafel die al gedekt is voor je, met de lekkerste internationale gerechten. Tevens beschikken all inclusive hotels vaak over ontspannen wellness arrangementen, sportmogelijkheden, prachtige zwembaden en een goedgevuld entertainmentprogramma.
Een bijkomend voordeel is dat je op voorhand al precies waar je aan toe bent qua kosten, omdat het eten en drinken inbegrepen is. Ideaal!
 

Stedentrips: perfect voor een last minute

Het hele jaar door kan plots het moment ontstaan dat je er echt even tussenuit wilt. Even een andere omgeving om in op te laden. Natuurlijk moet je daarbij wel rekening houden met je vrije dagen. Hier ga je het liefst spaarzaam mee om. Stedentrips zijn daarom perfect om er even kort tussenuit te gaan. Ze zijn namelijk vrij eenvoudig rond het weekend te plannen. Zo ga je spaarzaam om met je vrije dagen en kun je je toch even onderdompelen in een heerlijke, zonnige stad en proeven van de cultuur en uiteraard de lokale culinaire hoogstandjes.
Denk eens aan stedentriptoppers als: Valencia, Rome, Lissabon en Sevilla. Stuk voor stuk steden die je ooit eens gezien moet hebben. Waarom zou je wachten?
 

Kindvriendelijke last minute vakantie

Komt de zomervakantie, herfstvakantie of andere schoolvakantie in de buurt en denk je bij jezelf: Ik wil er echt even tussenuit met mijn gezin. Dan zijn er bij SUNtip ook meer dan genoeg kindvriendelijke last minute vakanties. Denk aan kindvriendelijke bestemmingen als bijvoorbeeld Menorca of het alom geliefde Kreta. Zonnige bestemmingen met prachtige kindvriendelijke hotels met zwembaden, speelplaatsen, animatie en super leuke kinderkamers. Zo kun je samen met het gezin even écht genieten.
 

Vind de beste last minutes!

Binnen nu en 6 weken het land uit? Het kan! SUNtip helpt bij het vinden van de perfecte last minute zonvakantie! Ik zou 't doen hoor.

Vind je ideale last minute vakantie