Last minute

Last minute op vakantie?

Uit het niets krijg je opeens zin om weg te gaan uit Nederland en de zon op te zoeken, maar je hebt (nog) niks geboekt. Gelukkig zijn er de last minutes om jouw reislust te stillen. Het is namelijk nooit te laat om op vakantie te gaan! Én: het is vaak nog leuk voor je portemonnee ook.

  • Vertrek binnen nu en 6 weken
  • De beste deals
  • All Inclusive zonvakanties
  • Stedentrips

 

 

Last minute: waarom wachten tot morgen?

Een last minute boeken biedt heel veel voordeel. Ten eerste zijn de prijzen vaak goedkoper. Dit komt doordat hotels en appartementen de lege plekken graag op willen vullen, dus het zou zomaar kunnen zijn dat jij morgen of later deze week nog in een 5-sterrenhotel zit voor een prikkie! Naast het gunstige prijsverschil, is het bovendien een steuntje in de rug voor mensen die vaak en veel twijfelen. Vergeet het uitzoekwerk en gá gewoon! Wat een verademing Bij een last minute hoef je trouwens ook bijna niks te regelen, want hoe minder tijd je daarvoor hebt, hoe minder energie je in onbelangrijke zaken steekt. Uitstippelen komt op de plek van bestemming wel. Dit geeft je een flinke energieboost!

Last minute vakantie

Vandaag boeken is morgen vliegen Help! Over het algemeen geldt dat hoe dichter je op de vertrekdatum zit, hoe groter het voordeel kan uitpakken. Levert een paar dagen van tevoren vertrekken tóch te veel stress op? Geen zorgen, zo heel letterlijk hoef je die last minute namelijk niet te interpreteren. Last minute vakanties boeken kan bij SUNtip namelijk tot 6 weken voor vertrek. Zo heb je genoeg tijd om van de voorpret te genieten én kunnen je koffers tactisch worden ingepakt. Wat dacht je van een last minute naar Griekenland? Een vakantie naar Spanje, last minute. Of heerlijke last minutes naar Turkije of Portugal? Fijne vakantie!
 

Kindvriendelijke last minute vakantie

Komt de zomervakantie, herfstvakantie of andere schoolvakantie in de buurt en denk je bij jezelf: Ik wil er echt even tussenuit met mijn gezin. Dan zijn er bij SUNtip ook meer dan genoeg kindvriendelijke last minute vakanties. Denk aan kindvriendelijke bestemmingen als bijvoorbeeld Menorca of het alom geliefde Kreta. Zonnige bestemmingen met prachtige kindvriendelijke hotels met zwembaden, speelplaatsen, animatie en super leuke kinderkamers. Zo kun je samen met het gezin even écht genieten.
 

Vind de beste last minutes!

Binnen nu en 6 weken het land uit? Het kan! SUNtip helpt bij het vinden van de perfecte last minute zonvakantie! Ik zou 't doen hoor.

Vind je ideale last minute vakantie