Last minute Spanje

Last minute Spanje: altijd een goed idee

Wie verlangt naar de zon, zit in Spanje altijd goed. De zon is er immers altijd wel te vinden, gepaard met een heerlijke temperatuur natuurlijk. In het zuiden van Spanje komt het kwik maar zelden onder de 20 graden. Een last minute naar Spanje; het land van fiesta's en siësta's en tapas is daarom altijd een goed idee!
 
  • Geniet van 3.000 zonuren per jaar!
  • Boordevol strand, cultuur en lekker eten
  • Ruim aanbod voor elk budget
  • Binnen nu en 6 weken vertrekken

 

Kies voor een last minute Spanje

Uiteraard is zon en strand de grootste publiekstrekker van het land. De zon schijnt haast altijd en de stranden van het land behoren tot de fijnste waar je kunt vertoeven. Echt even ontspannen en tot rust komen. In Spanje kan het oh zo goed. Van uitgerekte stranden, voorzien van alle gemakken als ligbedden en strandbarretjes, tot ongerepte idyllische baaitjes die je ogen strelen.

Een hapje Spaanse cultuur

Spanje is een erg gevarieerd land en er is dan ook meer dan alleen strand. Het land herbergt een groot landschap vol prachtige natuur, hoge bergen, bruisende steden en pittoreske dorpen. Elk met een grote dosis cultuur. Spanje is immers de bakermat van de flamenco, de tapas en Spanjaarden zijn de vriendelijkheid zelve.
 

Ideale bestemming voor stedentrips

In Spanje vind je enkele van de meest populaire stedentrip bestemmingen van Europa. Wie is er immers niet bekend met het bruisende Barcelona? Een echte wereldstad, gesierd door befaamde bezienswaardigheden als de Sagrada Família en Parc Güell. Of met Valencia: een stedentrip die steeds meer aan populariteit wint. Het is een veelzijdige stad die een heerlijke botsing tussen historie en moderne wetenschap biedt, dankzij het historische centrum en de stad van Kunst en Wetenschap: een complex van 6 hypermoderne gebouwen met onder andere het grootste aquarium van Europa. Dan heb je ook nog steden als Madrid, Málaga en Sevilla. Kortom: Spanje is de perfecte bestemming voor een stedentrip. Een bijkomend voordeel is dat Spanje niet ver vliegen is en een stedentrip slechts enkele dagen hoeft te duren. Dat maakt het plannen van een last minute al helemaal makkelijk.
 

Last minute All Inclusive Spanje

Er toch nog snel even tussenuit en even helemaal tot rust komen, is de voornaamste reden om een last minute te boeken. De beste manier om onbezorgd te genieten is door middel van een All Inclusive arrangement. Jezelf lekker in de Spaanse watten laten leggen. Plaatsnemen onder de zon, drankje erbij en je geen zorgen maken over het eten. Dit is immers al geregeld; de maaltijden staan altijd al voor je klaar. Is dat niet genieten?
 

Last minute vakantie naar Spanje met de kids

Neem je de kinderen mee naar Spanje, dan kun je je opmaken voor een gegarandeerd geslaagde vakantie voor het hele gezin. Spanje zit vol met heerlijke kindvriendelijke stranden en kindvriendelijke hotels vol vermaak. Speeltuinen, zwembaden, kidsclubs en natuurlijk leuke uitjes met papa en mama, wat zullen die oogjes twinkelen! Ga je op vakantie met nog hele jonge kinderen? Denk dan zeker aan Menorca. Dit Spaanse eiland wordt ook wel het buggyeiland genoemd, omdat het zo goed begaanbaar is met kinderwagens. Dat weten ze daar ook heel goed, dus de hotels zijn gericht op kinderen. Er zijn meer dan genoeg kindvriendelijke hotels en stranden en zijn er speeltuinen en aquaparken genoeg. Over een last minute naar Spanje met de kids hoef je dan ook niet lang na te denken.
 

De beste last minutes naar Spanje vind je bij SUNtip

Dat je zin hebt om zo snel mogelijk naar Spanje te gaan, is goed voor te stellen. En waarom wachten? Met een last minute Spanje van SUNtip heb jij altijd de beste deal. Ik zou t doen!

Vind je ideale last minute Spanje

Spanje, het land van siësta's, fiëstas, tapas en héél véél zon. Hier beleef je het hele jaar rond een geweldige vakantie. Ik zou 't doen!

Simone
Spanje specialist