Vind dé bestemming voor de herfstvakantie!

Heerlijk op herfstvakantie?

In de herfstvakantie is bijna heel Nederland een weekje vrij en ook de scholen sluiten. Deze periode is dus perfect om er met het hele gezin nog even lekker tussenuit te gaan. Voor een leuke meerdaagse stedentrip bijvoorbeeld, of voor een weekje relaxen onder de zon!
 
  • Kindvriendelijke accommodaties
  • Leuke waterparken
  • Gezellige zonvakanties
  • Leuke stedentrips

 

Herfstvakantie 2019

De dagen worden donkerder en korter, je kleurtje is verdwenen, de terrassen verdwijnen langzaam van het straatbeeld en de zonnebril is steeds minder vaak nodig. Als de herfst inzet, krijgen veel Nederlanders last van een dipje. De nazomer is voorbij en de temperatuur in ons land begint te dalen. Maar dat wil nog niet zeggen dat de zon buiten handbereik ligt! Goed idee om je eens te oriënteren op een sweet escape. Oftewel: vlieg in de herfstvakantie van 2019 nog even naar de zon om het einde van het jaar boordevol energie weer aan te kunnen. Nederland is in drie regio's verdeeld om de vakantiedrukte te spreiden. Wanneer kun jij je koffers pakken naar bijvoorbeeld Rhodos, Tenerife, Gran Canaria, Ibiza, Lissabon, Valencia of Torremolinos?

Wanneer is de herfstvakantie?

Gaan er geen kids mee op vakantie? Dan maakt het natuurlijk niet uit wanneer je op vakantie gaat. Gaan ze wel mee? Dan is het wellicht handig om rekening te houden met wanneer zij vrij van school hebben. Dit zijn de verschillende vakantieperiodes:

Regio noord: 19 okt 2019 t/m 27 okt 2019
Regio midden: 19 okt 2019 t/m 27 okt 2019
Regio zuid: 12 okt 2018 t/m 20 okt 2019
 

Ga jij deze herfst ook op zoek naar de zon?

Vang nog een weekje zon tijdens herfstvakantie 2019! SUNtip helpt je bij het vinden van een fijne bestemming voor in het najaar. Ik zou 't doen!

Vind je ideale herfstvakantie