Zomervakantie 2024

De mooiste zomervakanties

De zomervakantie van 2024 kan wat ons betreft niet snel genoeg beginnen... Tijd om je vakantieadresje vast te leggen! Eerst lekker oriënteren, of weet jij ongeveer al waar je heen wil? Welke bestemming het ook wordt, één ding is zeker: je gaat volop genieten. SUNtip helpt je bij het kiezen van de ideale zomervakantie.
 
  • Zonnige bestemmingen
  • Fantastisch voor jou én de kids
  • Waterpret met heel veel glijbanen
  • Reizen die we zelf ook zouden boeken

 

Bestemmingen vakantie 2024

Zomervakantie 2024 boeken? Ook voor dit jaar heeft SUNtip weer een uitgebreid aanbod aan vliegreizen die we zelf ook zouden boeken. Wat dacht je van de Canarische Eilanden? Waanzinnig populair onder de Nederlanders voor een zomervakantie en niet voor niets. Bruisende badplaatsen wisselen zich hier af met een adembenemende natuur. Vooral Gran Canaria en Tenerife worden veel geboekt door gezinnen met kinderen. Maar ook de rest van Spanje staat natuurlijk ook nog steeds hoog op het lijstje voor zomervakanties 2024. Met die prachtige verschillende costa's is het gelukkig ook niet moeilijk om een geschikte vakantie te vinden.

Eén van de meest opkomende bestemmingen om in de gaten te houden, is Gambia. Dit land wordt ook wel 'The Smiling Coast of Africa' genoemd, omdat de lokale bevolking er zo vriendelijk is. Je wisselt een dagje strand zo af voor een avontuurlijke safari. De ruim 6.000 eilanden (ja, echt) van Griekenland zullen je ook zeker kunnen bekoren. Op zo'n 3 uur vliegen vanaf Nederland geniet jij al van de authentieke Griekse sfeer en proef je van de lokale keuken. Ben jij toe aan 100% ontspanning en wil jij even nergens aan denken? Ga dan voor de allermooiste resorts in Egypte en Turkije, waar het je - zeker als je voor All Inclusive kiest - aan niets zal ontbreken. Marokko, Malta, Tunesië en de Kaapverdische Eilanden mogen overigens rustig aansluiten in het rijtje van populaire bestemmingen voor jouw zomervakantie. Kortom: er zijn genoeg gezellige en mooie plekken om jouw zomervakantie te gaan vieren. Heb jij al een voorkeur?

Zomervakantie 2024: wanneer?

Om de schoolvakanties te spreiden, is Nederland onderverdeeld in drie regio's. Dankzij de vakantiespreiding wordt de vakantiedrukte verminderd en zijn we maar vier weken tegelijkertijd vrij met zn allen. Jij kunt dus met een gerust hart je koffers pakken en met het hele gezin relaxed op vakantie gaan! Benieuwd hoe de zomervakantie 2024 valt? SUNtip vertelt je precies welke data jij je koffers kunt pakken om naar je lievelingsbestemming te vliegen! Kijk hier welke zomervakantie periode voor jou en je kids geldt.

  • Regio Noord: van 20 juli t/m 1 september 2024
  • Regio Midden: van 13 juli t/m 25 augustus 2024
  • Regio Zuid: van 6 juli t/m 18 augustus 2024

Vind die heerlijke zomervakantie!

Voor je het weet komt de zomervakantie van 2024 dichterbij! Welke bestemming het ook wordt, SUNtip helpt je bij het vinden van die heerlijke vakantie die perfect bij je past. Ik zou t doen!


 

Vind jouw ideale zomervakantie

Deze zomer naar een ver land of lekker dichtbij aan de Méditerannée? Jouw zomervakantie vind je bij SUNtip. Ik zou 't doen!

Melanie
Zonvakantie specialist