Autovakantie Italië

Autovakantie Italië

Op vakantie gaan met je eigen auto, en dat naar Italië? Ja zeker! Italië is een hele leuke vakantiebestemming om met de auto naartoe te gaan. Het is goed te berijden, de weg ernaartoe is prachtig en uiteindelijk waan jij jezelf in de meest uitlopende plekjes van het Italiaanse rijkdom. Dat is het voordeel van een autovakantie. Eeuwenoude steden bezoeken, veel cultuur en natuur, mediterrane sfeer en een heerlijke zon: ontdek het allemaal met een autovakantie naar Italië.
 
  • Prachtige bestemmingen
  • Volop flexibiliteit en vrijheid
  • Veelzijdige accommodaties
  • Avontuurlijk op pad

 

Met de auto naar Italië: waarheen?

Eigenlijk wil je overal naartoe als je in Italië bent. Het is namelijk zo veelzijdig. Talloze lekkere gerechten, ontelbare mooie natuurgebieden van strand tot aan bergen en verschillende verblijfsmogelijkheden! Voor een bergvakantie zit je in Noord-Italië goed. In de provincie Zuid-Tirol vind je de imposante toppen van de Dolomieten. Het Comomeer en het Gardameer zorgen voor de nodige verkoeling tijdens de warme zomerdagen. De Amalfikust is ideaal als je cultuur, natuur en strand wilt combineren en ga zo maar door… Wauw!

Goedkope autovakantie Italië

Een goedkope autovakantie naar Italië klinkt voor menigeen als muziek in de oren. Een leuk voordeel van een autovakantie, is dat het relatief goedkoper en relaxter is dan vliegen. Ook de accommodaties hoeven niet duur te zijn, omdat er onder andere talloze campings aan het Gardameer of Toscane te vinden zijn.  En een Italiaanse pizza hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Buon Appetito!
 

Camping Gardameer? Ik zou ’t doen!

Op zoek naar een leuke camping in Italië? Dat heb je er zo eentje gevonden! Vooral in Noord-Italië, rond het Gardameer, zijn campings populair. Maar ook de campings in Toscane zijn gewild onder Nederlanders. Je hebt kleine campings in Italië, maar ook groot opgezette campings. Ideaal als je op zoek bent naar een rustige plek. Alle campings in Italië zijn kindvriendelijk, alleen zullen de kinderen bij de grotere campings meer vermaak vinden. Zie jij jezelf al vertoeven in een luxe ingerichte glamping of stacaravan?
 

Autovakantie naar kleinschalige bestemmingen

een vakantie naar Italië spreekt tot de verbeelding. Na een geslaagde dag wil je natuurlijk wel goed kunnen uitrusten op een kleinschalig vakantiepark, een hotel of vakantiehuis, met alles erop en eraan. Wakker worden tussen de glorende toppen van de Dolomieten of met uitzicht op het Comomeer is iets waar iedereen wel van droomt! Met een Italiaanse kop koffie in de hand begin je de dag uitstekend!
 

Last minute autovakantie Italië

Heb jij zojuist het weerbericht bekeken en zie je dat het stralend weer is in Italië? Pak dan snel de auto in, lees de vakantietips voor Italië nog even aandachtig door en voor je het weet maak jij een kanotocht over het Gardameer. Dat klinkt toch ideaal? Bij SUNtip kun je jouw autovakantie naar Italië tot wel zes weken voor vertrek boeken. Waar wacht je nog op?
 

Autovakantie Italië 2020? Ik zou ’t doen!

Een autovakantie Italië betekent volop genieten van vrijheid, overheerlijk eten en mooie natuur en cultuur. Jij kiest zelf waar je naartoe rijdt, wanneer je maar wilt. Een weekje aan het Gardameer, rondtrekken in de Italiaanse Alpen of de Amalfikust afrijden. Bij SUNtip kan het allemaal! Zoek nu jouw ideale accommodatie en boek je vakantie naar Italië. Ik zou ’t doen!