Verre reizen

Maak een verre reis met SUNtip

Kies jij voor een verre reis, dan maak je herinneringen voor het leven! De wereld rondvliegen om indrukwekkende landschappen te zien, bijzondere culturen te leren kennen en genieten van een ander, vaak beter klimaat. Klinkt goed, toch? Ook fijn als je een verre reis boekt: wij zorgen dat alles goed voor je is geregeld. Wist je trouwens dat het maken van een verre reis met SUNtip voordeliger is dan je denkt? Ik zou ’t doen!

 • Alles goed geregeld
 • Goedkope verre reizen
 • De meest indrukwekkende bestemmingen
 • Unieke ervaringen

 

Ga je droom achterna met een verre vakantie

Als je op vakantie gaat naar een verre bestemming, kom je andere dingen tegen dan als je in Europa blijft. Andere landschappen, een ander klimaat en andere gebruiken en gewoontes. Dat maakt een verre reis uniek! Veel dingen zul je namelijk voor het eerst in het echt zien. Je kijkt echt je ogen uit. En eerste indrukken zijn blijvend, dus je maakt ook mooie herinneringen op een verre reis. Van welke bestemming droom jij?

Verre reizen top 10 bij SUNtip

Ga jij naar een tropische bestemming in de Caraïben, naar een wereldstad als New York of toch naar Azië? Dit is onze verre reizen top 10:

 1. Curaçao
 2. Mexico
 3. Dominicaanse Republiek
 4. Dubai
 5. Bali
 6. Aruba
 7. Gambia
 8. Malediven
 9. Cuba
 10. New York

 Natuurlijk zijn er meerdere verre reizen te boeken bij SUNtip. Kijk bijvoorbeeld onderaan deze pagina en vind jouw ideale verre reisbestemming.  

Goedkope verre reizen

Natuurlijk is het maken van een verre reis duurder dan bijvoorbeeld een stedentrip van 3 dagen of een 8-daagse vakantie naar Spanje, maar dan zit je wel aan de andere kant van de wereld. Als je denkt dat een verre reis altijd heel erg duur is, heb je het niet juist. Wanneer je de deals in de gaten houdt, kun je voor een leuke prijs naar bijvoorbeeld de Kaapverdische Eilanden of Dubai. De ervaring leert dat dit de goedkopere verre reizen zijn.  

Verre reizen last minutes

Een verre reis maken is iets dat je niet zomaar even doet. Je moet goed bedenken waar je heen wilt, voor hoe lang en wanneer. Ga je in de winter, kan het aan de andere kant zomaar eens zomer zijn. En ga je voor 1 week of ga je 3 weken, om zo alles te ontdekken van jouw droombestemming? Kortom, veel nadenken dus. Maar door alle hulp van onze reisspecialisten kun je er ook voor kiezen om een last minute verre reis te boeken. Zo kun jij vanaf 6 weken voor vertrek je favoriete verre reis boeken. Ideaal als je niet zo lang kan wachten om onder de wuivende palmbomen te gaan liggen.  

All Inclusive verre reizen

Wil je echt genieten op je verre bestemming als een koning(in) onder de palmbomen, op het hagelwitte stand en neem je alleen genoegen met het allerbeste? Overweeg dan een van de super luxe All Inclusive resorts en hotels. Oók met een verre reis kun je van alle luxe genieten. Slaap in kamers die als paleisjes bestempeld kunnen worden. Op het strand staan de ligbedden met parasols al voor je klaar en ultiem ontspannen doe je in de massagesalons en de jacuzzi's. Of wat dacht je van dineren onder een sterrenhemel, terwijl je smult van al die lokale delicatessen? Hmm…  

Overtuigd van een verre reis met SUNtip?

Droom jij nu ook van een verre reis? Dat snappen wij maar al te goed! Welke bestemming staat op jouw lijstje? En wil je binnenkort weg? All Inclusive of niet? Er is genoeg keus met onze verre reizen. Laat die droom maar uitkomen!