Aanbevolen voor jou

Vakantie Abu Dhabi

Wil jij zeker zijn van zon en warmte? Een vakantie naar Abu Dhabi biedt de uitkomst! De verschillende mooie stranden, luxueuze hotels en de imposante Sjeik Zayed Moskee bezorgen jou een zorgeloze en onvergetelijke zonvakantie. Ik zou ’t doen!

Verveel je geen moment!

Wanneer je denkt aan een vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten, dan denk je aan torenhoge gebouwen, schitterende hotels en reusachtige winkelcentra. Tijdens jouw vakantie in Abu Dhabi geniet je van alle gemakken die voor handen zijn. Winkel bijvoorbeeld in de Yas Mall, met 370 winkels, 60 restaurants en cafés en een bioscoop met wel 20 zalen! Voor een wijds uitzicht ga je in de lift van de Etihad Towers mee omhoog, en stap je uit op de 74e verdieping. Wie spot het paleis in de verte als eerst? Ben je op zoek naar nog meer adrenaline? Stap dan in de snelste achtbaan in de wereld! Deze vind je in het attractiepark Ferrari World.
 

Een mix van luxe en traditie

Waar Abu Dhabi zich als bestemming in onderscheidt, is dat hier niet alleen maar westerse attracties te vinden zijn. Zo staat in Abu Dhabi ook de Sjeik Zayed Moskee. Dit is de grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten en tevens de 8e grootste ter wereld. Ook kun je in tijdens je vakantie in Abu Dhabi nog de authentieke sfeer proeven. Dat doe je met een dagje uit in Al Ain, een plaatsje met een groene oase, een imposant fort én een traditionele kamelenmarkt. Ook kun je in Abu Dhabi genieten van de natuur door bijvoorbeeld een jeepsafari te maken, of op zoek te gaan naar kleurrijke vissen en koraal tijdens een duiktocht.
 

Praktische informatie

  • Vliegtijd: In circa 6,5 uur vlieg je vanuit Amsterdam naar Abu Dhabi.
  • Prijsniveau: Over het algemeen is Abu Dhabi goedkoper dan Nederland. Echter kun je het met alle luxe binnen handbereik, zo gek maken als je zelf wilt.
  • Valuta: De officiële valuta van de Verenigde Arabische Emiraten is de Dirham.
  • Klimaat: Abu Dhabi kent een warm zeeklimaat, wat betekent dat je hier altijd kunt genieten van warm weer, met in de zomer temperaturen die oplopen tot wel 45 °C.

Last minute vakantie Abu Dhabi

Wil jij op korte termijn naar de zon en warmte op Abu Dhabi? Genieten van de mooiste hotels, heerlijke stranden en ultieme gastvrijheid? Boek dan jouw last minute naar Abu Dhabi bij SUNtip en profiteer van scherpe prijzen. Binnen nu en 6 weken naar de zon? Ik zou ’t doen!
 

All Inclusive Abu Dhabi

Onbezorgd genieten kun je pas echt wanneer je je niet druk hoeft te maken over wat je ’s avonds moet gaan eten, of dat je je moet afvragen of de kwaliteit wel goed is. Kies je voor All Inclusive Abu Dhabi, dan kies je voor een zorgeloze zonvakantie. Daarbij komt dat je niet voor verrassingen komt te staan qua kosten. Omdat alles inbegrepen is, kun jij de hele dag genieten van goed eten, lekkere snacks en verfrissende cocktails.
 

Onze SUNtips

  • Flaneer over de enorme boulevard, Corniche Road.
  • Bekijk kunst van onder andere Leonardo da Vinci in het Louvre, het zustermuseum van die in Parijs.
  • Roetsj van de glijbanen in YAS Waterworld.

Vind je ideale vakantie naar Abu Dhabi