Kleinschalige vakanties

Kleinschalige vakanties weg van de massa

Niets is zo rustgevend als een kleinschalige vakantie. Je bent even lekker weg van de massa en verblijft bij de mooiste accommodaties, waar je slechts enkele andere vakantiegangers tegenkomt. Het voordeel hiervan is dat het aanwezige personeel alle aandacht heeft voor jouw vakantie. De kamers worden brandschoon gehouden en je vakantie goed verzorgd. Zo kan jij echt afstand nemen van de dagelijkse sleur. Kortom: een kleinschalige vakantie betekent zorgeloos genieten!
 
  • Prachtige accommodaties
  • Weg van de massa
  • Alle aandacht voor jouw vakantie
  • Volledig zorgeloos genieten

 

Het authentieke karakter van een kleinschalige vakantie

Bij een kleinschalige accommodatie staat de lokale gastvrijheid op de eerste plaats en ben je echt even weg van de drukte. Het is tevens die ideale manier om in aanraking te komen met de cultuur en lokale bevolking van jouw bestemming. Misschien vertelt de eigenaar van het hotel je over een lokale markt, waar geen toerist te bekennen is. Of hij vertelt over een strandje, die in geen enkele toeristen gids te vinden is. Misschien wijst hij je ook wel door naar een klein restaurantje, waar de kok een meester is in het bereiden van een typisch lokaal gerecht. Je weet maar nooit wat voor verassingen er voor je te wachten staan. Daarin ligt nu net de charme van een kleinschalige vakantie.

 

Kleinschalige vakantiebestemmingen

Rond de Middellandse Zee vind je meer dan genoeg plekjes, waar je geniet van rust en je jezelf kunt onderdompelen in de lokale omgeving en cultuur. Zo ook op de geliefde vakantiebestemmingen Griekenland, Portugal en Spanje. Hier verblijf je in de buurt van authentieke dorpjes of tussen weelderig groen, uitkijkend over zee. Gastvrijheid staat voorop bij deze bestemmingen en het is pas wanneer je van de gastvrijheid bij een kleinschalige accommodatie hebt genoten, dat je een land echt hebt leren kennen.
 

Prachtig, verzorgde kamers

De authenticiteit strekt zich tot in de kamers. Prachtige kamers, die net zo ingericht zijn, zoals bij een lokale inwoner thuis. Daar zijn de hoteleigenaren natuurlijk trots op. Ze verzorgen de kamers dan ook uitstekend. De kamers worden constant schoongemaakt en in perfecte staat gehouden, zodat jij zorgeloos kunt genieten.
 

Kleinschalige vakanties ook leuk voor de kids

Ook voor kinderen is het geweldig om even in een andere wereld te stappen. Daarnaast zijn er meer dan genoeg kleinschalige vakantieadresjes met faciliteiten voor de kids. Denk aan een speelplaats en natuurlijk een heerlijk zwembad. Zo zullen ook zij zich bij de accommodatie uitstekend vermaken. Natuurlijk kun je er altijd zelf nog op uit met de kinderen. Een dagje strand, of een bezoek brengen aan een leuk pretpark, het kan ook met een kleinschalige vakantie allemaal.
 

Kleinschalige vakantie? Ik zou ’t doen!

Een kleinschalige vakantie betekent genieten van rust, even lekker weg van de massa, je onderdompelen in de lokale cultuur én genieten van gastvrijheid. Twijfel dus niet en boek jouw kleinschalige vakantie bij SUNtip. Ik zou ’t doen!