Vind de leukste kindvriendelijke vakantie

Met de kids op vakantie?

Jouw vakantie is pas geslaagd, als de kinderen het naar hun zin hebben. Logisch! Als alles goed geregeld is, kun jij met een gerust hart en een drankje in je hand achteroverleunen. Zo gaat die heerlijke vakantie voor jou én je kinderen de boeken in als onvergetelijk!

  • Accommodaties met animatie
  • Waterparken barstensvol glijbanen
  • Familiekamers voor het hele gezin
  • Genoeg te doen in de nabije omgeving

 

De leukste kindvriendelijke vakantie

Van de veiligste stranden tot de leukste animatie en de meeste faciliteiten: de reisspecialisten van SUNtip hebben een aantal zaken voor je op een rijtje gezet die bij kunnen dragen aan een geslaagde zoektocht naar een kindervriendelijke vakantie die leuk is voor het hele gezin! Zijn er kinderen in het spel, dan houd je rekening met hun behoeften zonder dat jouw eigen behoeften daar ondergeschikt aan zijn. Ga dus van tevoren goed op onderzoek uit en maak voor jezelf een checklist van wat jij belangrijk vindt tijdens een vakantie met kinderen. Papa en mama hebben de volledige aandacht en ze zijn heerlijk relaxed.

Met de kids naar het strand

Zandkastelen bouwen, riviertjes aanleggen, schepjes en emmers: welk kind wordt er niet blij van het strand? Een zonvakantie met kids biedt een hoop vertier als de zee dichtbij is. In het hoogseizoen is het op veel plaatsen heel druk, maar gelukkig zijn er meer dan genoeg stranden die ietwat rustiger gelegen zijn, waar haast geen golven zijn, én waar het water ondiep begint. Verblijf je in het binnenland? Geen probleem, want waterpret kan ook elders gevonden worden! Aan een rustig meer bijvoorbeeld, of in een zinderend waterpark!

Vakantie kindvriendelijk met animatie

Op reis met kinderen en geen zin om heel de dag voor entertainment te zorgen? Precies om deze reden zijn de animatieteams in het leven geroepen. Hotels en campings staan er vaak bol mee en bieden diverse programmeringen. Kies je voor een accommodatie met Nederlandse eigenaren, dan wordt de animatie ook vaak in het Nederlands gegeven. Geen paniek als dit niet zo is: de ervaring leert dat de taal bij jonge kinderen geen rol speelt. Vriendjes maken lukt vaak verrassend goed met gebarentaal!

Ga je voor een All Inclusive?

Op de camping is het oh-zo-gezellig, maar er valt ook wat voor te zeggen dat jij tijdens je vakantie even niet met boodschappen doen en koken bezig wilt zijn. Op vakantie met kinderen kiezen veel mensen voor een kindvriendelijk hotel op basis van All Inclusive. Jij leunt achterover met een wijntje en hoeft je geen zorgen te maken over wat er vanavond op tafel staat, want je bent zelf te gast! Dát is nog eens ontspannen Saai? Welnee, want er is vaak genoeg vertier in de buurt zodat je een gezellig uitstapje kan doen of een dagtocht kunt maken met het hele gezin.
Ligt er een zonvakantie met kinderen in het vooruitzicht en klinkt dit je als muziek in de oren? Kies dan één van SUNtips speciaal geselecteerde kindvriendelijke vakanties, dan wordt het genieten voor iedereen!

Last minute op vakantie met de kinderen

De kinderen genieten lekker van een heleboel vakantieperiodes: de herfstvakantie, meivakantie, zomervakantie, kerst, etc. Er zijn dus ook genoeg momenten, waarop je op vakantie kunt met je gezin. Je hoeft niet alles te plannen. Ook als tijdens de vakantie van de kids het weer bijvoorbeeld een beetje tegenvalt en er stiekem bij jezelf een zonbehoefte begint te ontstaan. Kun je kiezen voor een last minute vakantie. Er zijn meer dan genoeg bestemmingen, waar je het hele jaar door terecht kunt voor een héérlijke vakantie met het hele gezin, zoals Spanje of Egypte. Om een paar voorbeelden te noemen. Laat het aftellen tot de vakantie maar beginnen. Ook al is dat maar heel kort.

Vind de leukste vakantie voor jou en de kids!

Een vakantie met kids biedt quality time voor het hele gezin. SUNtip helpt je bij het vinden van de leukste kindvriendelijke vakantie! Ik zou 't doen.

Bekijk ook

Last minute                       Adults only          
Zonvakanties                    Romantische vakantie
All inclusive                       Stedentrip
Vakantie

Vind jouw kindvriendelijke vakantie

Vind je ideale kindvriendelijke vakantie bij SUNtip. Ik zou 't doen!

Sanne
Specialist kindvriendelijke vakanties