Vakantie Indonesië

Over Indonesië

Vakantie Indonesië

Met prachtige natuur, paradijselijke eilanden, actieve vulkanen en culturele tempels is Indonesië een populaire vakantiebestemming in Zuidoost-Azië. De heldere wateren en prachtige koraalriffen maken het een droom voor duik- en snorkelliefhebbers. De veelzijdigheid van Indonesië biedt de uitgelezen kans voor een gevarieerde vakantie. Niet gek dus dat dit prachtige land jaarlijks miljoenen reizigers van over de hele wereld trekt. Wanneer ga jij op vakantie naar Indonesië?

Strandvakantie in Indonesië

Of je nu in het water, aan het water of op het water bent: Indonesië is met ruim 17.000 eilanden een waanzinnige bestemming voor een strandvakantie. Met in het bijzonder het eiland Bali waar je de meest luxe accommodaties aan het strand, mooie beachclubs, surfspots en een indrukwekkende onderwaterwereld vindt. Bezoek bijvoorbeeld Nusa Dua Beach, een rustige badplaats met een hagelwit en breed strand. Geniet van de luxe met het geluid van de zee en wuivende palmbomen hoog boven je hoofd.

Vakantie Indonesië: ook cultuur

De Indonesische cultuur is gevormd door eeuwenoude tradities uit onder andere China, India, het Midden-Oosten en het Westen. Wist je dat Indonesië het grootste moslimland ter wereld is? Daarnaast speelt het Hindoeïsme (voornamelijk op Bali) en het Boeddhisme een grote rol. Verder vind je de Indonesische cultuur veel terug in de muziek, dans, literatuur en de keuken. Dompel jezelf onder in de cultuur van Indonesië en kom meer te weten over dit geweldige land.

All Inclusive Indonesië

In Indonesië en in het bijzonder op Bali vind je een groot aantal luxe All Inclusive resorts waar je volledig tot rust komt. De verfrissende zwembaden en fijne stranden in de buurt maakt het een waar paradijs. En dankzij de vele faciliteiten hoef je eigenlijk het resort niet te verlaten. Schuif bij elke maaltijd aan en geniet van alle typisch Indonesische gerechten en de gastvrijheid van de locals.

Last minute Indonesië

Na het zien van alle prachtige accommodaties snappen wij volledig dat je nu écht niet meer kunt wachten om naar Bali af te reizen. Bekijk daarom eens onze last minute vakanties naar Indonesië! Met deze last minute deals vertrek jij al binnen zes weken naar jouw droombestemming. Dat klinkt toch echt heerlijk?

Kindvriendelijke vakantie Indonesië

Indonesië is absoluut een romantische vakantiebestemming, maar dat betekent niet dat het niet geschikt is voor kinderen. Indonesië is juist een hele geschikte kindvriendelijke vakantie! Je hebt er fijne stranden waar de kinderen lekker kunnen spelen in het zand, om nog maar niet te beginnen over de zwembaden waar ze in kunnen plonsen.

Onze SUNtips
  • Doe de sunrise hike naar de Mount Batur
  • Volg een kookcursus om de lekkerste Indonesische gerechten te maken
  • Bezoek de mooiste rijstvelden in het culturele Ubud

Op vakantie naar Indonesië en de schoonheid van het land ontdekken? Ik zou ’t doen!

Veelgestelde vragen over Indonesië

Vind je ideale vakantie naar Indonesië