Aanbevolen voor jou

Strandvakantie Marokko

Zeg volmondig “ja” tegen de zandstranden van goud en de prachtige kustplaatsen die aan de Atlantische kust liggen. Een wirwar van steegjes in de medina’s wisselen de een aangename Arabische cultuur en architectuur af. Geloof ons: een zonvakantie aan de gouden kustlijn van Marokko spreekt tot de verbeelding!

Een zonvakantie in Oosterse sferen

De gouden kustlijn van Marokko is maar liefst 1.000 km lang en onderweg van Tanger naar Agadir liggen veel verrassingen te wachten. De zachte stranden lijken wel van goud te zijn gemaakt, en de diepblauwe Atlantische Oceaan is er een om bij weg te dromen. Moderne steden als Casablanca worden afgewisseld met onontdekte en ongerepte dorpjes. Wat ze gemeen hebben zijn de middeleeuwse medina’s en het sprookjesachtige gewaad waarin ze gehuld zijn. Duik je dieper het achterland in, dan worden je ogen getrakteerd op eeuwig besneeuwde bergen en fascinerende vlaktes vol fruit- en olijfbomen. De Atlantische Kust is betoverend!

Beleef de verhalen van Marokko

Elke stad aan de Atlantische kust kent zijn eigen verhaal. Laat je zintuigen prikkelen door de stad Essaouira, die mini-Marokko vormt met de 300 jaar oude medina vol kleurrijke markten en witte huisjes. Begin maar alvast te oefenen in het afdingen, want de lokale handelaars zijn meesters in verkopen met hun handgemaakte hebbedingetjes. ‘De stad van vier seizoenen’ Agadir laat het hart van jonge vakantiegangers en senioren overwinteraars harder kloppen. Al wandelend door de Koningsstad Rabat word je betoverd door de rode Hassantoren. Zin gekregen in lekker eten? In surfparadijs Taghazout belanden de sardines direct via de gril op jouw bord. Smakelijk!

Onze SUNtips:
  • Een avond chique tafelen bij “Restaurant Le Jardin d Eau” in de badplaats Agadir.
  • Ontdek het woeste binnenland van Marokko per quad.
  • Breng een bezoek aan de Hassan II moskee in de witte stand van Marokko Casablanca.
Laat je prikkelen door de geuren en kleuren aan de Atlantische Kust van Marokko!

Vind je ideale vakantie naar Atlantische Kust