Vakantie Puerto de Alcudia

Puerto de Alcudia is een havenstadje dat ooit als haven diende voor de stad Alcudia. Ondertussen is de haven de stad ontgroeid tot het grootste vakantieresort van de noordoost kust van Mallorca. Je vindt hier talloze accommodaties variërend van budget bestemmingen tot luxe hotels. Dankzij de ligging in een prachtige omgeving en het gigantische strand, kiezen veel toeristen, waaronder veel gezinnen voor een vakantie naar Puerto de Alcudia.

Playa de Puerto de Alcudia

Tussen Playa de Muro en Can Picafort loopt het kilometers lange strand van Puerto de Alcudia. Een prachtig gelegen strand in een baai met een rotsachtige omgeving. Een strand dat niet alleen mooi is, maar ook veilig om de kinderen mee naartoe te nemen. Het strand loopt geleidelijk af en kinderen kunnen daarom niet zomaar in het diepe geraken. Je vindt hier rijen aan zonnebedden en parasols en er is voor iedereen altijd wel een plek op dit grote strand.
 

Met de kids op vakantie naar Puerto de Alcudia

Puerto de Alcudia beschikt over meer dan genoeg faciliteiten om ook de kinderen een geslaagde vakantie te bieden. Er zijn meerdere waterparken, een kartbaan en een toeristentreintje dat vrolijk door het plaatsje tourt. Ook is er de mogelijkheid een vaartocht te maken met een glasbodemboot, zodat de kinderen zich kunnen vergapen aan alle fel gekleurde vissen die onder de boot door zwemmen.


De binnen stad van Alcudia

De iets verderop gelegen stad Alcudia, is een prachtige stad vol met historie dat je terugziet in de oude Romeinse muren en de talloze bezienswaardigheden te vinden in de stad. De stad heeft ook zijn eigen unieke architectuur en is een bezoek meer dan waard.
 

Zoveel keuze uit restaurants

In een echt toeristen resort is er altijd meer dan genoeg keuze waar je gaat eten. Zo ook in Puerto de Alcudia met tientallen restaurants, variërend van restaurants met verse visgerechten uit de Spaanse keuken, tot Italiaanse restaurants, Chinese restaurants, grill restaurants en meer. De keuze is reuze tijdens je vakantie in Puerto de Alcudia.

Onze SUNtips:
  • Ga ook eens een dagje dolfijnen spotten.
  • Neem de kids een dag mee naar pretpark Zoolandia.
  • Bezoek de markt van Alcudia, welke elke dinsdag en zondag gehouden wordt.

Vind je ideale vakantie naar Puerto de Alcudia