Vakantie Maspalomas

Maspalomas is een paradijs op de Canarische archipel, gevormd door de golvende gouden woestijnduinen, de kraakheldere Atlantische zee en de vulkanische rotsen. La Charca, Palmitos Park en Playa del Inglés zullen jouw hart veroveren! Wanneer zoek jij deze zonnige vakantiebestemming op?

Een schat aan goud Saharazand

Denk je aan Maspalomas, dan denk je natuurlijk aan de gouden Dunas de Maspalomas. Hier waan je jezelf in de Sahara gesierd door een Spaans tintje, want het zand is helemaal overgewaaid uit de grote Afrikaanse woestijn! Na een dag slenteren is het heerlijk om neer te strijken op het uitnodigende zand van Playa del Inglés. Lieflijke boetiekjes zijn een voor een neergedaald in het chique winkelcentrum El Faro die je verleiden met sieraden en designkleding. Natuurliefhebbers halen hun hart op in het natuurgebied La Charca, een prachtige lagune bordevol watervogels. Wow, kijk daar! De oudste nog werkende vuurtoren van Gran Canaria met een hoogte van 68 meter!

Wonderschoon Maspalomas

Daar waar de duinen ophouden, verandert de goudgele kleur in 50 tinten groen. Het bergachtige achterland met vulkanische landschap is aangekleed met grotten, valleien en een subtropische vegetatie. Struin door de cactustuin en het vlinderhuis in het Palmitos Park, of beleef volop waterpret in Aqualand Maspalomas. Na een dag balletjes slaan op de 18-holes golfbaan, flaneer je over de boulevard El Faro om een terrasje uit te kiezen. Geniet van wereldgerechten of typische Spaanse tapas: heerlijk! Aarzel niet om de uitstekende wijn te proeven van druiven uit de plaatselijke Canarische valleien.

Onze SUNtips:
  • Ga picknicken in een duinpan.
  • Huur een bootje en spot dolfijnen in de Atlantische Oceaan.
  • Struin door de straten van de hoofdstad Las Palmas.
Voor de woestijn hoef je niet ver weg: boek een zonvakantie naar de badplaats Maspalomas! Ik zou het doen.

Vind je ideale vakantie naar Maspalomas