Vakantie Santa Susanna

Lig jij binnenkort op het gouden strand van Santa Susanna met een uitzicht over de Passaig Maritim, de sierlijke pijnbomen en de bergen van Montenegre-Corredor Reserve? Deze vriendelijke badplaats aan de Spaanse kust neemt je mee in de geschiedenis van de landbouw en de bruisende nachten van Malgrat de Mar.

Glooiende zandstranden en groene pijnbomen

De ‘buurvrouw’ van de bekende badplaats Malgrat de Mar, Santa Susanna, is geliefd vanwege de combinatie van zon en strand, en een groene natuur. Achter Santa Susanna ligt het Montenegre-Corredor Nature Reserve dat bestaat uit een mengelmoes van bergketens en eikenbossen, en zich daardoor perfect leent voor een rustige wandeling. In dit natuurgebied vind je de kerk van Sant Martí de Mata, waar je een uitzicht hebt over het park en de ruisende golven van de zee. Landinwaarts komt de geschiedenis van de Spaanse landbouw tot leven in het Museo del Campesino, terwijl de Spaanse sfeer te proeven is in het authentieke centrum met toren en kerkjes.


Zonovergoten vakantievieren

Aan het helderblauwe water van de Middellandse Zee vind je Playa del Llevant. Op dit blauwe vlag bekroonde strand kan je niet alleen zonnen of een goed boek openslaan, maar ook is het dé plek om te gaan kitesurfen of banaanvaren. Terwijl je flaneert over de boulevard Passeig Maritim, passeer je de vele restaurantjes en barretjes die je uitnodigen voor heerlijke zit. Blijf hier vooral plakken in de avond, want de bars (tip: Maui) en clubs vullen de straten tot aan Malgrat de Mar!
Praktische informatie
  • Weer: In Santa Susanna geniet je van warme lange zomers en milde winters.
  • Vliegtijd: De vliegtijd bedraagt ongeveer 2 uur.
  • Tijdzone: Er is geen tijdsverschil met Nederland
  • Prijsniveau: Over het algemeen ligt het prijsniveau lager dan in Nederland, maar dit kan verschillen tijdens het hoogseizoen.
  • Valuta: In Spanje wordt met de euro betaald.

All Inclusive Santa Susanna

Vakantie vieren, doe je om je weer even helemaal onbezorgd te voelen. Daar hoort je druk maken om boodschappen of het elke avond vinden van een geschikt restaurant dus niet bij. Echt zorgeloos genieten, doe je dus met het gemak van een All Inclusive arrangement. Je loopt dan gewoon met je bordje langs het buffet of je neemt plaats in het à la carte restaurant. Meer hoef je niet te doen. Hoe fijn is dat!
Daarnaast is een All Inclusive onder aan de streep vaak ook een stuk voordeliger, omdat het eten al bij de prijs inbegrepen zit. Hier hoef je dus niet elke dag apart voor te betalen.
 

Last minute vakantie Santa Susanna

De combinatie van zon, strand en groene natuur heeft voor ieders wat wils en dat wil je het liefst zelf ervaren. Gelukkig vind je bij SUNtip aantrekkelijke last minutes naar Santa Susanna.
 

Met de kinderen naar Santa Susanna

Slechts 2 uur vliegen, geen tijdsverschil. Dat zijn sowieso al twee strepen voor Santa Susanna als gezinsbestemming. Daarnaast zijn de stranden uitermate geschikt voor de kinderen. In de kindvriendelijke hotels, boordevol speelplaatsen, animatie en grote zwembaden zullen ze genieten. En er zijn leuke uitstapjes te maken met het hele gezin.

Onze SUNtips:
  • Scoor een leuk souvenirtje op de dinsdagmarkt op de boulevard Passeig Maritim.
  • Zoek de spanning op in het Activ Natura Adventure Park.
  • Breng een bezoek aan nabijgelegen steden als Gerona en Barcelona.
Op naar Santa Susanna: een bestemming aan de Costa Brava voor een gevarieerde zonvakantie!

Vind je ideale vakantie naar Santa Susanna