Vakantie september 2024

Vakantie september

Het hoogseizoen is voorbij, de kinderen gaan weer naar school en de ouders aan het werk. Kun jij in september wél op vakantie? Dan heb je geluk: de prijzen liggen lager, het weer is op veel bestemmingen nog steeds uitstekend en je kunt in alle rust genieten. Zelfs op de wegen en op het vliegveld vermijd je druktes. Als het kan, boek dan je zonvakantie voor in september!

  • Lagere prijzen
  • Vermijd de druktes
  • Nog steeds lekker weer
  • De mooiste bestemmingen

 

De fijnste vakanties in september 2024

Als het gaat om bestemmingen binnen Europa, dan wordt het hoogtepunt qua temperatuur gemiddeld in augustus bereikt. Maar ook in september wordt op populaire bestemmingen als Spanje, Griekenland en Turkije vaak nog de 30 graden aangetikt. Het weer is dus nog steeds uitstekend.

Je vermijdt echter de druktes. Je hoeft je dus niet zo snel zorgen te maken of er nog wel een ligbedje beschikbaar is aan het zwembad en door de winkelstraten word je niet zo snel voor de voeten gelopen. Ook op het strand is alle plek om met de handdoek neer te strijken.

Op bestemmingen als Kroatië, Italië en Montenegro is het weer tevens nog steeds uitstekend, maar zijn de prijzen gunstiger en is het er veel minder druk dan in de voorafgaande maanden. Op het geliefde Egypte is het gewoon het hele jaar door goed weer.

Verre vakanties in september 2024

Iedereen droomt weleens weg van verre bestemmingen met paradijselijke bountystranden, zoals op Mauritius, Bonaire, de Caraïben of misschien zelfs de Malediven. Aangezien het hoogseizoen voorbij is, zijn ook deze bestemmingen een stuk scherper geprijsd. Jouw droom over deze verre bestemmingen kan zo maar eens uitkomen, wanneer je in september op vakantie gaat.

September: een fijn moment voor een stedentrip

Bijna iedereen heeft steden als Barcelona, Valencia, Rome en Lissabon wel op de wishlist staan. In het hoogseizoen kan het nogal eens druk worden in deze steden. Zeker wanneer de inwoners zelf ook nog eens vakantie hebben. Door de sierlijke straten en stegen wil je in alle rust heen dwalen, zonder voor de voeten gelopen te worden. September is hier het perfecte moment voor!

All Inclusive vakantie september 2024

Scherpe prijzen en minder drukte: dat is het ideale moment om je eens helemaal in de watten te laten leggen en te genieten van het gemak van een luxe All inclusive. Een All Inclusive vakantie is de perfecte manier om helemaal tot rust te komen. Even niet denken aan dagelijkse zaken als koken en boodschappen doen. In plaats daarvan worden dagelijks de lekkerste gerechten voor je geserveerd. All Inclusive vakantie september? Ik zou ’t doen!

Last minute vakantie september 2024

Beginnen de vakantiekriebels te komen en wil jij optimaal genieten van zon en rust tegen een zacht prijsje? Wanneer september voor de deur staat en je het liefst toch op vakantie gaat, is september het ideale moment voor een last minute vakantie. Bij SUNtip vind je last minute deals tot wel 6 weken voor vertrek.

Vind de beste vakanties in september

Wil jij op vakantie tijdens de perfecte reisperiode? Boek dan een vakantie voor in september bij SUNtip. Ik zou ’t doen!