Vakantie Costa Adeje

Laat je meevoeren door het vakantieritme als jij neerstrijkt in de mondaine badplaats Costa Adeje, in het zonnige zuiden van Tenerife. Het El Duque strand, de jachthaven Puerto Colón en de vele luxueuze winkelcentra heten je welkom in het Beverly Hills van Tenerife. Costa Adeje is echt het héle jaar door een populaire vakantiebestemming. Wanneer ga jij?

Costa Adeje in een Notendop

Wat begon als een chique wijk met luxe hotels in het zuidwesten van Tenerife, groeide uit tot een langgerekte mondaine badplaats, vergroeid met Playa de las Américas. Het befaamde El Duque-strand is vanwege de beschutte ligging een heerlijke plek om te vertoeven tijdens de warme zomer- en fijne winterdagen. Laten we ook de uitgestrekte boulevard niet vergeten, waar je eindeloos wandelt en na elke meter wel ergens neer kunt ploffen voor een heerlijke Sangria. In de Costa Adeje vieren toeristen uit alle windstreken vakantie. Zo gaan de vele Russen en Duitsers je niet onopgemerkt voorbij in CC Plaza del Duque.

Het Beverly Hills van Tenerife

Waar Playa de las Américas bekendstaat als de meest bruisende badplaats, staat Costa Adeje bekend als het luxueuze hart van Tenerife. De wandelboulevard is voorzien van prachtige flora en een luxueus winkelcentrum met merken als Cartier en Rolex. In de wijk Torviscas dalen wekelijks vele kraampjes neer voor een overdekte markt, waar de aangename ambiance als een warme deken over je heen valt. Wil je kennismaken met de Canarische smaakcreaties? In het winkelcentrum Mirador geniet je, naast de specialiteiten, ook van een jaloersmakend uitzicht. Via de boulevard wandel je zo naar Playa de las Américas aan de andere kant van de rivierbedding, waar clubs en discotheken het straatbeeld domineren.

Onze SUNtips:
  • Stap in de haven van Costa Adeje op een van de vele boten om dolfijnen te spotten.
  • Huur een auto en ontdek het Teide National Park en de hoofdstad Santa Cruz.
  • Ga golfen op een van de populairste 27-holes golfbaan van Tenerife.

Een zonvakantie doorbrengen in Costa Adeje op Tenerife is pure verwennerij!

Vind je ideale vakantie naar Costa Adeje