Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Casa Dona Rosa

De Nederlandse eigenaren Gerrit en Roos wonen al jaren in Brazilië en weten hoe ze je jouw vakantie top kunnen maken. Daarom is persoonlijke aandacht en ontspannen het motto van Casa Dona Rosa. Hier vertellen ze met liefde over de mooie plekjes in de omgeving. De mooiste plek? Het strandzand recht voor de deur. Plof neer, relax en kijk naar de gekleurde kites, want kite-surfen is in Cumbuco echt een ding. Ook loop je vanaf Casa Dona Rosa zo het gezellige centrum van Cumbuco. Kom tot rust op een ligbed aan het zwembad of in de hangmat op je eigen veranda. Een fijne en rustige plek onder de Braziliaanse zon!

Verzorging

logies en ontbijt

Goed om te weten

Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit., Casa Dona Rosa is één van de meest kleinschalige accommodaties in ons aanbod met slechts 8 kamers, zoals een pousada hoort te zijn, een oase van rust... hier vind je dan ook geen televisie op je kamer, voor degene die toch even contact met de buitenwereld wil, er is gratis WiFi in de gehele pousada (ook op de kamers) en op verzoek kan een Braziliaanse barbecue verzorgd worden

Je vakantie tijdens corona

Door lokale coronaregels op je bestemming en het aantal gasten in een accommodatie moeten hotels soms (op het laatste moment) aanpassingen doen., Het kan zijn dat faciliteiten niet, slechts gedeeltelijk of afwijkend geopend zijn., Deze aanpassingen kunnen elke dag voorkomen of wijzigen, het is daarom helaas voor ons niet mogelijk om alle wijzigingen vooraf inzichtelijk voor je te maken., In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken., Via de TUI app is altijd reisleiding telefonisch of per chat beschikbaar, zij zullen je in het Nederlands te woord staan. en Houd er rekening mee dat niet op alle bestemmingen reisleiding fysiek aanwezig zal zijn.

Ligging

centrum Cumbuco op ca. 250 m, luchthaven Fortaleza op ca. 33 km, rustig gelegen en strand op ca. 250 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, gratis WiFi op de kamer en receptie

Overige informatie

onze classificatie: 3 sterren en het hoofdgebouw heeft 1 verdieping

Restaurants/Bars

bar: zwembadbar, open: tot +/- 20 uur

USP's

Kleinschalige pousada, 250 passen van het strand, Nederlands welkom in Brazilië, Lopend naar centrum Cumbuco, Ontspannen in je eigen hangmat en Non-stop vlucht met KLM

Zwembaden

buitenbad en ligbedden en parasols

Wellness

whirlpool (buiten)

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder